Hemeroteca

  Castanyada 31 de d’octubre de 2016
  Castanyada popular
  Taller d'ús del DEA 27 de de maig de 2017
  Festa Major de Can Servitge 17 de de juny de 2017
  L'Associació de veïns i veïnes de Sant Salvador de Vallformosa organitza la seva festa major amb un ventall d'activitats al llarg de tot el dissabte. Caminada popular, festa d'escuma, xocolatada, espectacle familiar, sopar i revetlla.  Veure el programa en el document adjunt.
  Festa del avis 18 de de juny de 2017
  XIII Campus Gospel Rajadell Del 30 de juny al 2 de juliol de 2017
  I arribem a la 13a edició del Campus Gospel Rajadell! Una iniciativa d'Esclat Gospel Singers que s'ha anat consolidant al llarg de dotze emotives edicions. Centenars de campusins d'arreu heu donat ple sentit a aquest oasi de pau i bones vibracions que any rere any revivim a Rajadell el primer cap de setmana de juliol, com una imprescindible cita musical, emotiva i espiritual que ens impregna a TOTS d'energia d'alta qualitat. Per això cada any intentem millorar i innovar a partir de les nostres reflexions i els vostres comentaris. Així que, per trencar una mica la dinàmica de tallers i aprenentatge de cançons continuat que de vegades ens poden arribar a saturar, hem decidit recuperar la varietat d'altres edicions i ampliar tant la proposta pedagògica com diversificar les activitats i crear-ne de noves perquè el Campus vagi evolucionant i, d'alguna manera, sempre sigui diferent d'altres edicions, encara que conservant l'essència original que el fa una experiència única. Concerts: Divendres 30 de juny (22:00h) : Esclat Gospel Juniors i Esclat Gospel Singers ( Catalunya)        Dissabte 1 de Juliol (22:00 h ): Bazil Meade Expereinece & Carla Jane (UK)  Diumenge 2 de Juliol (19:30 h):  Barcelona Gospel Menssengers (Catalunya)    
  Havaneres- Grup l'Espingari 15 de de juliol de 2017
  A 2/4 de 10 del vespre a la Plaça de l'Església farem una mica de pa amb tomàquet i pernil. Seguidament Havaneres amb el grup L'Espingari. Hi haurà ron cremat per a tothom.
  Liceu a la Fresca 21 de de juliol de 2017
  El Gran Teatre del Liceu, en la seva tasca de promoure i potenciar la cultura, té vocació d'expandir i difondre la seva activitat operística i musical per tot el territori sota el programa Tots Som Liceu. Després de l'èxit de la passada temporada amb "La bohème", aquest estiu "Liceu a la fresca" torna amb una nova producció de "Il trovatore". LLoc: Plaça de l'Església Hora: 22.00 h Hi haurà coca i cava per tots els assistents. Acte gratuït
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44