5 D'OCTUBRE. IDENTIFICACIÓ DE FOTOGRAFIES ANTIGUES

Dimarts, 27 de setembre de 2022

Ens plau comunicar-vos que gràcies a l’aportació de la veïna Imma Serra, tenim la possibilitat de fer un arxiu fotogràfic molt valuós que ens pot ajudar a conèixer una mica més la història del nostre poble. 

En aquest arxiu hi ha fotografies dels anys 30 fins als 60 de la vida del poble. Caramelles, balls de bastons, ball de la coca, la nevada, el descarrilament del tren, festes del poble, la fàbrica de galetes, equips de futbol... són alguns dels temes de la gran quantitat de fotos que hi ha en aquest arxiu.

Des de l’Ajuntament tenim la intenció de crear un arxiu fotogràfic de la història del poble amb el màxim d’informació possible de les fotografies. (Nom de les persones que hi surten, anècdotes dels moments fotografiats, curiositats,...)

És per això que el proper dia 5 d’octubre a les 15:30h a les escoles convoquem a tothom que estigui interessat/da per ajudar a saber més informació de les fotografies. A més ens encantaria que si teniu algunes fotografies antigues que vulgueu compartir per ampliar l’arxiu fotogràfic del poble, les porteu i les digitalitzarem.

El treball que es farà aquest dia, servirà per a poder fer una exposició de fotografies antigues documentades que es mostrarà al poble i formaran part també del material del nou museu de Rajadell.

Cal confirmar l’assistència trucant a l’Ajuntament al 93.836.80.26.

Darrera actualització: 29.09.2022 | 12:06