Joan Carles Lluch de la Torre

Alcalde
Regidoria d' Hisenda, Promoció Econòmica i Industrial.

Representant de l'Ajuntament a l'ACRR

Biografia
Joan Carles Lluch de la Torre, té dos germans un d'ells bessó. Va néixer l'any 1966 a Manresa on va viure fins l'any 2002. Va ser llavors quan es va traslladar a Rajadell on resideix actualment. Es considera completament Rajadellenc d'adopció. Amb la Dolors tenen dues filles, la Marina i l'Arola.

Va realitzar els seus estudis a Manresa, els de primària al col·legi Bages i els de secundària al I.E.S. Lacetània a la branca d'electrònica. Nivell d'anglès First Certificated. Múltiples cursos de formació professional a la multinacional Denso Barcelona: Sistema Toyota de producció Kanban, Curs Hays de lideratge per comandaments intermedis, edició d'instruccions de treball kan-kotsu (habilitat amb els 5 sentits), Millora continua de qualitat...

Treballa a Denso Barcelona manufacturing des de l'any 1991, única planta d'Europa d'aquesta multinacional que produeix sistemes electrònics per diverses marques d'automòbil. Més de 7 anys d'experiència com a encarregat de producció controlant el man-hour, scrap, qualitat i eficiència de la secció d'Oxigen Sensor, amb un grup humà de 70 treballadors sota la seva responsabilitat. Actualment és cap d'Equip a la secció de Molding (injecció de plàstic PMMA i PPT-40).

Pensa que l'empatia i el flux d'informació són la clau d'èxit d'un grup humà. Disposat sempre a treballar pel bé comú. Cada dia és una nova oportunitat per aprendre.

Li agrada la música, sobre tot el pop britànic i rock català. Javier Moro, Arturo Perez-Reverte, Sara Lark i Ken Follet són escriptors que admira per la capacitat de descriure les seves novel·les.

Darrera actualització: 10.07.2019 | 09:20