Joan Carles Lluch de la Torre

Alcalde
Regidoria d' Hisenda, Patrimoni, Urbanisme i Obres i Promoció Econòmica i Industrial.

Biografia

Sóc el Joan Carles Lluch de la Torre, nascut a Manresa el 13 de desembre de 1966, des de 1999 residint al municipi de Rajadell.

Vaig realitzar els meus estudis a Manresa, els de primària al col·legi Bages i els de secundaria al I.E.S. Lacetània a la branca electrònica. Nivell d’anglès First Certificated. Especialista en el tractament de superfícies metàl·liques mitjançant el mètode Galvanotècnic. Guanyador al any 1997 del concurs europeu de cercles de qualitat amb el mètode Plan, Do, Check, Action. Múltiples cursos de formació professional a la multinacional Denso Barcelona: Curs celebrat al Japó sobre el Sistema Toyota de producció Kanban, Curs Hays de lideratge per mandos entremitjos, curs celebrat a Hungria d’edició d’instruccions de treball kan-kotsu (habilitat amb els 5 sentits), Millora continua de qualitat...etc.

He treballat durant quasi 30 anys a Denso Barcelona manufacturing desde l’any 1991,  any de la seva implantació a Sant Fruitós de Bages, fins l’any 2020. Més de 7 anys d’experiència com a encarregat de producció controlant el man-hour, scrap, qualitat i eficiència de la secció d’Oxygen Sensor, amb un grup humà de 70 treballadors sota la meva responsabilitat. Actualment soc pensionista degut a una invalidesa permanent.

Militant de Convergència Democràtica de Catalunya des del 2013 i actualment militant del PdeCat des de la seva fundació. Regidor al Ajuntament de Rajadell des de 2011 a diferents regidories i des del juny del 2019 alcalde del consistori.

Les meves aficions preferides son la lectura, la cuina, la música i la natura. Soci d’Omnium Cultural i membre de la Fundació Pasqual Maragall.

Darrera actualització: 13.03.2024 | 13:54