Propostes guanyadores

Ja tenim les propostes guanyadores


Els primers Pressupostos participatius de Rajadell ja tenen resultats, gràcies a les votacions de tots vosaltres.

Les quatre propostes guanyadores, i que es faran realitat els propers mesos, són: itineraris per a vianants per connectar amb Can Servitge, millorar l’entorn de la riera, adequar les voreres de Can Servitge i renovar la teulada de les Escoles. Tots ells projectes que contribuiran a fer un Rajadell millor per a tots i totes.

Us volem donar les gràcies per la vostra participació en tot aquest procés, tant en l’aportació de propostes com en les votacions. Els Pressupostos participatius són una eina fonamental perquè tots i cadascú de vosaltres pugueu participar en la presa de decisions per al futur del nostre municipi.

També us volem explicar que altres de les idees que heu presentat i que finalment no han estat escollides, ens han semblat molt interessants i no descartem que puguin ser executades dins el pressupost ordinari del 2019.

Moltes felicitats als autors de les propostes guanyadores i a tots els qui heu col·laborat a fer que els primers Pressupostos participatius de Rajadell siguin un èxit.

El nostre poble serà cada cop millor gràcies a tots vosaltres!

Darrera actualització: 10.01.2019 | 10:18
Darrera actualització: 10.01.2019 | 10:18