VISITA DE LA CONSELLERA D'EDUCACIÓ A L'ESCOLA AGRUPACIÓ SANT JORDI

Dimecres, 24 d’abril de 2024

Ahir la consellera d’Educació, Anna Simó Castelló, va visitar l’Escola Agrupació Sant Jordi de Fonollosa per conèixer l’ampliació i renovació del centre educatiu. 

L’escola disposarà d’uns edificis nous, que substituiran gran part de l’actual i serviran per ampliar la superfície del centre. L’actuació es durà a terme en diverses fases. La primera està coberta per un conveni entre el Departament d’Educació i l’@ajuntamentfonollosa (per un valor de 2.925.116,32 €, dels quals la Generalitat n’aportarà un màxim de 2.632.604,72 €). Servirà per finançar l’enderrocament de gran part de l’equipament actual i la construcció d’uns nous edificis que en substituiran els usos: es construirà un nou aulari, es traslladarà el mòdul prefabricat que dona servei en l’actualitat, es construirà el cos que acollirà el gimnàs i la sala polivalent, i s’habilitarà un nou accés a l’escola.

En una segona fase, ja sostinguda únicament amb fons propis del Govern, que hi aportaria uns 500.000 euros, el Departament té la voluntat de construir l’edifici que acollirà l’administració i uns porxos que comunicaran els diferents edificis nous. En una última fase, també finançada pel Govern, s’adequarien els edificis ja existents, canviant-ne la fusteria i els aïllaments tèrmics.

Durant la visita, la consellera ha assegurat que “en un parell d’anys, no gaire més enllà, tindrem la part més important feta. Hi ha hagut una implicació del Departament d’Educació, però sense aquest conveni i la part tan important que ha assumit l’@ajuntamentfonollosa a nivell de recursos, no seria realitat. Crec que aquí hi haurà una escola nova i única”.

Darrera actualització: 24.04.2024 | 16:31