Hemeroteca

 • Festa Infantil 29 de de juliol de 2018
  A les 17.00h, al Poliesportiu Municipal, Festa Infantil amb diversos inflables, llits elàstics i bany d'ecuma. Cal anar preparat per a l'ocasió, amb roba que es pugui mullar. En acabar, berenar per a tothom.
 • Anunci: projecte ordenació i adequació de l'Accés al Nucli Antic per la plaça de l'església, zona cementiri. 2 de d’agost de 2018
  A sol·licitud de l’Alcaldia i per part dels Serveis Tècnics Municipals s’ha redactat el projecte tècnic: “Ordenació i adequació de l’Accés al Nucli Antic de Rajadell per la plaça de l’Església, zona cementiri del Nucli Antic” El projecte romandrà a informació pública a les oficines municipals des del dia 26 de juliol de 2018 fins al dia 26 de setembre de 2018 i podrà consultar-se dins dels horaris habituals d’oficina.
 • Anunci: Projecte d'ordenació d'ús i defensa dels camins rurals d'ús públic i Titularitat Municipal de Rajadell 2 de d’agost de 2018
  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 27 de juny del 2018 va APROVAR INICIALMENT el projecte “d’Ordenança d’ús i defensa dels camins rurals d’ús públic i Titularitat Municipal de Rajadell”. El projecte d’Ordenança romandrà a exposició pública a les oficines municipals pel període de 3 mesos , fins al 30 d’octubre de 2018, per tal que pugui consultar-se i presentar en el seu cas les al·legacions, propostes i suggerències que es considerin oportunes i que poden suposar aportacions a la millora del text aprovat inicialment. El projecte d'ordenança també el trobareu a l'apartat de documentació dins de la mateixa notícia.  
 • Problemes amb la recepció de TV via TDT 2 de d’agost de 2018
  Des de l’Ajuntament volem informar-vos que som totalment coneixedors de les molèsties que esteu patint els darrers mesos en la recepció de TV via TDT. Per la nostra part, volem que sapigueu que estem fent totes les gestions que estan a les nostres mans per tal de resoldre aquesta incidència tan aviat com sigui possible, malgrat això, no està sent gens fàcil doncs l’empresa Cellnex Telecom, responsable del servei i manteniment de la torre ubicada al Mas Miralles, no realitza les accions oportunes. Per aquest motiu, preguem a tots els veïns que qualsevol incidència relacionada directament amb la recepció de TV, presenti una reclamació a Cellnex Telecom trucant al 902.502.222 per tal de fer més pressió. D’altra banda, us demanem, si us plau, que complimenteu i ens feu arribar el qüestionari adjunt ( a les oficines o a tal de conèixer exactament les deficiències que patiu. Esperem que aviat quedi resolta aquesta incidència.  
 • Comunicació situació meteorològica de perill per calor 2 de d’agost de 2018
  Des del Servei de Salut de la Generalitat de Catalunya ens fa arribar l'avís de temperatura màxima extrema, emès pel Servei Meteorològic de Catalunya pels dies 2 i 3 d'agost. Als documents adjunts podeu consultar com afectarà la comarca del Bages.
 • VI Mostra de Productes de la Terra 22 i 23 de setembre 3 de d’agost de 2018
  Un any més arriba la Mostra de Productes de la Terra a Rajadell. Enguany serà la 6a edició i anirà dedicada a les herbes remeieres i medicinals. El dissabte dia 22 al matí farem una sortida matinal de reconeixement de les plantes al voltant de Rajadell. El diumenge 23 de 9.00 h a 15.00 h al Nucli Antic de Rajadell se celebrarà la VI Mostra. Comptarem amb xerrades, tallers, tallers-demostracions relacionats tots amb aquest tema de les herbes remeieres i medicinals. A part també d'actuacions, espectacles, jocs i altres que aniran animant tot el matí del diumenge. Adjunt podeu consultar el programa que s'ha preparat. Tots els actes seran gratuïts. En el cas de voler participar com a paradista trobareu adjunt la carta i el full d'inscripcions. En el cas de ser paradista de productes del món de les herbes remeieres i medicinals cal mirar la carta " carta_parades herbes remeieres i medicinals".  
 • Festa Major de Sant Amanç 15 de d’agost de 2018
  A la 1 del migdia celebració de l'Eucaristia. A les 8 del vespre Ball Discos i el tradicional joc del Conill Porquí.
 • Explotació d'Oví/Cabrum a la finca Cal Planell 20 de d’agost de 2018
  A l’Oficina Comarcal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (Serveis Territorials a la Catalunya Central- C/ Prudenci Comellas, 6 de Manresa) tramiten un expedient administratiu d’activitat ramadera per una explotació d’OVI/CABRUM a la finca Cal Planell.   
 • flyer Gimcana Popular i Festa Holi 25 de d’agost de 2018
  A les 4 de la tarda, al Camp de Futbol, Gimcana popular per totes les edats. Escolliu un bon equip per gaudir d'unes proves plenes d'aigua i fang! Seguidament i per acabar la tarda de la millor manera amb mil i un colors Festa Holi !. Esteu convidats fins i tot si no heu participat en la Gimcana!
 • Cartell 3r Concurs#instarajadell 30 de d’agost de 2018
  Participa en el 3r Concurs #instarajadell que cada any s'organitza en el marc de la Mostra de Productes de la Terra. Enguany la temàtica és Rajadell i la seva natura. Pots participar fins al 16 de setembre. Totes les fotos s'exposaran al punt d'informació el dia de la fira. El mateix dia de la fira el jurat triarà la guanyadora.
 • Comencen de nou les activitats 5 de de setembre de 2018
  Com cada any, quan acaba l'estiu comencen l'activitat de pilates, la zumba, el taller de gimnàstica de la gent gran i el taller de dinamització de la gent gran. Totes elles es duen a terme a la Sala de la Biblioteca a les antigues escoles. Per apuntar-se cal trucar a l'Ajuntament al 93 836 80 26 o bé enviar c/erajadell@diba.cat.
 • Cartell XLVI Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya 16 de de setembre de 2018
  A les 7 de la tarda a la plaça de l'Església, XLVI Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya amb l'actuació del Ballet folklòric KRAG de Polònia i  acompanyats pel Grup de Dansa Cor de Catalunya. Per motius aliens a l'Ajuntament hi ha hagut un canvi amb el grup que en un principi havia de venir. No serà doncs la Cía. de Danza Folklòrica de Attizapán de Zaragoza (Mèxic) si no el Ballet folklòric KRAG de Polonia. En el butlletí digital d'avui 13 de setembre ha sortit per error la Cía. anterior.     
 • Classes d'anglès per adults. Curs 2018-2019 19 de de setembre de 2018
  Tornem a iniciar classes d'anglès a preus reduïts, iniciativa conjunta amb l'Ajuntament d'Aguilar i Fonollosa. Les classes les impartirà el professorat de l'acadèmia CLIL de Sant Joan de Vilatorrada. Aquestes inciaran el dia 1 d'octubre i tindran una durada d'1 hora. Els horaris de Rajadell seran el dilluns de 19 a 20h i els dimecres de 20.15 a 21.15h. a la sala annexa a la biblioteca del Nucli del Molins. Podeu fer la inscripció al c/e rajadell@diba.cat o trucant al 938368026. Si esteu interessats en les classes d'Aguilar o Fonollosa cal que truqueu als respectius Ajuntaments. Us adjuntem la taula d'horaris de les classes dels 3 municipis.   
 • Convocatòria Ple dia 03/10/2018 2 de d’octubre de 2018
  En Joan Costa i Plans l’Alcalde-President de l’Ajuntament de Rajadell fa saber que el proper dia 3 d’octubre de 2018 ha convocat Ple de l’Ajuntament a les 17:30 hores amb l’ordre del dia següent previst inicialment.
 • Projecte d'obres- Pla de Prevenció Incendis Forestals a les zones urbanes 8 de d’octubre de 2018
  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 3 d’octubre de 2018 va aprovar INICILAMENT el projecte tècnic: “Pla de prevenció d’Incendis Forestals a les zones urbanes del municipi: Nuclis dels Molins, l’Estació i les Casetes".
 • Projecte obres.Aprovació inicial Millora, adequació i ampliació del 1r tram del camí de la riera- Camí accés Nucli Antic. 8 de d’octubre de 2018
  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 3 d’octubre de 2018 va aprovar per majoria absoluta i inicialment el següent ACORD: “Aprovar el projecte d’obres de millora, adequació i ampliació del 1er tram del camí de la riera – des del pont fins al desviament de Cal Selga- Camí d’accés al Nucli Antic del poble".
 • Aprovació inicial Projecte d'obres d'Ordenació d'Accés al Nucli Antic per la Plaça de l'Església 9 de d’octubre de 2018
  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 3 d’octubre de 2018 va aprovar per majoria absoluta el següent ACORD: “Aprovar Inicialment el projecte d’obres de Millora i Adequació de Vials i Aparcaments de la Zona del Cementiri del Nucli Antic. Ordenació d’accés al Nucli Antic per la Plaça de l’Església”.
 • Aprovació inicial projecte d'obres Punt d'entrada i connexió a la xarxa general Fibra Òptica 9 de d’octubre de 2018
  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 3 d’octubre de 2018 va aprovar per majoria absoluta el següent ACORD: Aprovar Inicialment el projecte d’obres “Punt d’entrada i connexió a la xarxa general Fibra Òptica”.
 • Aprovació inicial projecte d'obres "Millora i adequació del 1r tram del camí del Torrent del Daurell. 10 de d’octubre de 2018
  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 3 d’octubre de 2018 va aprovar per majoria absoluta el següent ACORD: Aprovar  Inicialment el projecte d’obres de “Millora i adequació del 1er tram del camí del Torrent del Daurell. Des de la Plaça de l’Era fins a l’indret de “La Sala” ”.
 • Anunci-Expedient urbanístic 10 de d’octubre de 2018
  Expedient urbanístic Cal Xic- Per part del promotor d’aquest expedient s’ha presentat a les oficines municipals la sol·licitud de llicència d’obres per la construcció d’una barraca de pedra tradicional d’uns 22 m2 per ús agrícola.
 • Redacció projecte "Millora i adequació del paviment de la pista poliesportiva" 10 de d’octubre de 2018
  Els Serveis Tècnics Municipals han redactat el projecte de "Millora i adequació del paviment de la pista poliesportiva".
 • . Xerrada pràctica- Tancament contenidors d'orgànica i resta 16 de d’octubre de 2018
  Com sabeu, des del Consorci del Bages per a la Gestió de Residus, juntament amb tres municipis de la comarca –Balsareny, Sant Fruitós de Bages i Rajadell– iniciem un nou projecte amb l'objectiu de millorar els resultats de recollida selectiva actuals. Amb el sistema actual, de contenidors a la via pública oberts sense control d'accés, no aconseguim incrementar els percentatges i fa anys que estem estancats per sota el 40 %. Per contra, les directives europees ens obliguen a assolir resultats del 60 % l'any 2020.
 • Anem al Kursaal a veure l'espectacle "La cobla a la Taverna" 24/10/2018 18 de d’octubre de 2018
  Dins el programa gent gran Rajadell el dia 24 d'octubre a les 18:00 h anem al kursaal a veure l'espectacle "La cobra a la Taverna".  Preu 6 €/persona (cicle majors de 65 anys). Places limitades. Inscripcions fins al dilluns 22 trucant a l'Ajuntament de Rajadell (tel.- 938368026). El trasllat fins a Manresa és amb cotxes particulars. 
 • Oficina mòbil del Consumidor 30 de d’octubre de 2018
  Dia 30 d'octubre de 2018 de 12:00h a 13:00h a la zona de l'estació.
 • Anunci: Legalització cobert agrícola 31 de d’octubre de 2018
  Legalització d'un cobert agrícola a la finca La Noguera. Seguint el procediment establert a l’article 47 del DL 1/2010, de 3 d’agost, pel que s’aprova el Text Refós de la Llei d’Urbanisme i l’article 57 i següents del Decret 64/2014, de 13 de maig, pel qual s’aprova el Reglament de Protecció de la Legalitat Urbanística, es sotmet a informació pública el projecte de referència pel termini d’un mes a comptar des del següent a la publicació d’aquest anunci al DOGC; podrà consultar-se l’expedient a les oficines municipals dins dels horaris habituals d’atenció al públic.
 • Festa Infantil amb el grup SET DE SO 3 de novembre a les 18:00 h a La Sala ACR 3 de de novembre de 2018
  A la Sala ARC de Rajadell (Nucli Antic). Festa infantil amb el grup SET DE SO per fer una bona ballaruca amb la canalla. Hi haurà de berenar per tota la quitxalla. Acte gratuït.
 • Banner Rajadell Trail Race 11 de novembre 8 de de novembre de 2018
  A les 10:00 h a la plaça de l'Església (nucli antic) inici del Rajadell Trail Race. Dos recorreguts competitius de 16Km i 10Km. Hi haurà també caminada popular coincidint amb el recorregut de 10kms. 
 • Escape Experience i sopar 10 de de novembre de 2018
  BOOOMBA. Tens 90 minuts per descobrir la clau del codi!!
 • Nit Jove amb Kike & Virgi i DJ Virgi Energy 10 de de novembre de 2018
 • Rajadell Trail Race 11 de de novembre de 2018
 • Festa Major FESTA MAJOR DE RAJADELL. Del 3 al 18 de novembre. 14 de de novembre de 2018
  Arriba la tardor i amb ella la Festa Major de Rajadell!  S'ha programat diferents activitats lúdiques que esperem que siguin atractives i que ens facin gaudir a grans i xics. Tothom hi és convidat! Us hi esperem!  
 • Imatge Kit i targetes electròniques pels nous contenidors de resta i orgànica 16 de de novembre de 2018
  Us informem que podeu venir a recollir el vostre kit  els dies: 21 de novembre de 16 a 19h, 23 de novembre d'11 a 14h i de 16 a 19h i 24 de novembre d'11 a 14h a la Sala de Plens de l'Ajuntament.  Com ja sabeu, el 29 de novembre es tancaran els contenidors de resta i d'orgànica. Per tal de facilitar-vos la separació a casa i l'aportació dels residus als nous contenidors, us facilitarem dues targetes electròniques, un cubell airejat per a l'orgànica, bosses compostables i un magnètic de nevera amb la informació bàsica.  Recordeu que per venir a buscar el kit, dins els dies i horaris establerts, cal que porteu la butlleu que heu rebut a casa. Sense aquest document no s'entregarà. 
 • XIX Torneig de petanca local 17 de de novembre de 2018
  XIX Torneig de petanca local. Hi haurà esmorzar per tots els participants.
 • Concert de Festa Major 17 de de novembre de 2018
  Concert de Festa Major a càrrec de l'Orquestra SATURN.
 • Gran Ball de Festa Major 17 de de novembre de 2018
  Gran Ball de Festa Major amb l'Orquestra Saturn i acabant la nit amb DJ PIK
 • Solemne Eucaristia 18 de de novembre de 2018
  Solemne eucaristia amb la participació de la Coral Camprodon, de Camprodón. Tot seguit ballada de bastons i aperitiu popular a La Sala. 
 • Teatre 18 de de novembre de 2018
  Teatre amb l'obra "Selfie" del grup de teatre "Filagarsa".
 • imatge Votació de propostes: què faries per Rajadell amb 30.000 euros- Del 24 de novembre al 9 de desembre 2018 30 de de novembre de 2018
  Després d’haver recollit totes les vostres aportacions i haver valorat que compleixen els criteris requerits, n’hem escollit onze, que són les finalistes. D’entre aquestes sortiran les guanyadores, a partir de les vostres votacions.
 • Oficina d'atenció al nou sistema de recollida de residus 4 de de desembre de 2018
  Oficina d'atenció per respondre dubtes sobre el nou sistema de reciclatge. Tots els dimecres de 12 a 14 h i de 17 a 19 h a l'Ajuntament.  Del 29 de novembre a l'1 de març 2019.
 • Dia 7 de desembre festa local de Rajadell 4 de de desembre de 2018
  Us informem que el divendres 7 de desembre l'Ajuntament romandrà tancat per ser festa local.
 • Imatge Rajadell amb la Marató. Dissabte 15 de desembre 13 de de desembre de 2018
  Un any més Rajadell participa en la Marató de TV que enguany va dedicada al càncer, primera causa mortal a Catalunya.   A les 17.30 ballarem Zumba i a les 19.00h torna el Quinto. Al llarg de tota la tarda i fins a les 20.00h hi haurà concurs de coques i pastissos. Es farà també recollida de roba i joguina.  En totes les activitats es pot fer un donatiu que anirà íntegrament per la Marató. 
 • Anunci_ Consorci del Bages per a la Gestió de Residus 13 de de desembre de 2018
  El Consell plenari del Consorci del Bages per a la gestió de residus, en sessió del dia 3 de desembre de 2018 va aprovar provisionalment la modificació de l'ordenança fiscal núm. 2, reguladora del preu públic per a la prestació del servei de tractament, eliminació de residus i venda de compost.
 • foto Els pressupostos participatius ja tenen les 4 propostes guanyadores 10 de de gener de 2019
  Els primers Pressupostos participatius de Rajadell ja tenen resultats, gràcies a les votacions de tots vosaltres. Les quatre propostes guanyadores, i que es faran realitat els propers mesos, són: itineraris per a vianants per connectar amb Can Servitge, millorar l’entorn de la riera, adequar les voreres de Can Servitge i renovar la teulada de les Escoles. Tots ells projectes que contribuiran a fer un Rajadell millor per a tots i totes.
 • Nota Informativa: Projectes d'obres i de millora de l'espai públic 10 de de gener de 2019
  Aquests últims mesos a l’Ajuntament hem treballat entre altres assumptes en la preparació d’un seguit de projectes d’obres i de millora de l’espai públic que creiem que podran iniciar-se la seva execució els pròxims dies dins d’aquests més de gener:
 • Canvi ubicació punt de recollida de residus- Can Servitge 10 de de gener de 2019
  Us informem que a partir del divendres dia 18 de gener l’àrea de recollida de residus de Can Servitge estarà ubicada a la Rotonda davant de les bústies del Carrer Camí de Castellfollit.  
 • Nou servei al ciutadà 17 de de gener de 2019
  Us informem que des de l'Ajuntament hem posat al vostre servei un ordinador amb connexió a Internet. Per fer-ne ús és recomanable trucar a l’Ajuntament per concretar dia i hora, al telèfon 93- 836.80.26 de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h i dimecres també de 16.00 a 19.00h. Esperem que aquest nou servei sigui de la vostra utilitat.
 • Danses i rondalles 19 de de gener de 2019
  A càrrec de RAH_MON ROMA. Balls, cançons, per grans i xics!  I després berenar per tothom.
 • Teatre 19 de de gener de 2019
  A càrrec del Grup de Teatre de l'ACR de Fals. Amb l'obra "Dues dones que ballen". De Josep M. Benet i Jornet. Tot seguit hi haurà coca i mistela per tothom.
 • Concert 20 de de gener de 2019
  A càrrec de l'Orquestra de l'Escola de Fonollosa.
 • Celebració Eucaristia i Ball de la Coca 20 de de gener de 2019
  Celebració de l'Eucaristia amb música interpretada per l'Escola de Fonollosa i la benedicció de la coca i els panets. Tot seguit, actuació dels Bastoners de Rajadell, els Mortarets i el tradicional Ball de la Coca amb música en directe a càrrec de l'Orquestra de l'Escola de Fonollosa. A continuació, repartiment del Panet
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44