Prova

Primer bloc

Això és el primer bloc

Segon bloc

Això és el segon bloc

 • Imatge Casals estiu Aguilar 2020 Casal d' Estiu i Casal Esportiu 2020 17 de juny de 2020

  Benvolgudes famílies! Ja tenim a la cantonada les jornades estiuenques per què els nostres infants i joves gaudeixin com cada any de la companyia i l'amistat a través del joc, l'aprenentatge, la imaginació i  la creativitat.

 • Anunci_ matrícules de quotes nacionals de l'IAE 16 de juny de 2020

  Entre els dies 9 i 23 de juny del 2020, ambdós inclosos restaran a disposició del públic les matrícules dels subjectes passius que tributen per quota nacional corresponent a l’any 2020 de Rajadell de l’I.A.E.

   

 • Imatge A partir de 15 de juny us atendrem amb cita prèvia 11 de juny de 2020

  Us informem que a partir del 15 de juny  us atendrem amb cita prèvia. L'horari serà de dilluns a divendres de 9 a 14h i els dimecres també de 16:00 a 18:30h.

  Per demanar cita prèvia es pot fer trucant a l'Ajuntament al 938368026 en horari d'oficines, per c/e rajadell@diba.cato bé a través de sol·licitud telemàtica fent click a aquí.

 • Imatge Curs de monitor/a de lleure infantil i juvenil 10 de juny de 2020

  T'agradaria fer el curs de monitor/a de lleure infantil i juvenil aquest estiu?  Si tens més de 18 anys i tens ganes de treballar amb infants i joves, no t'ho pensis més i informa-te'n trucant  al 663800094 o a @FONOLLOSAJOVE

  El curs serà 100% online del 25 de juny al 23 de juliol.  Inscripcions de l' 11 al 21 de juny (Places limitades)

 • imatge Servei de suport a la ciutadania per a realitzar els tràmits en línea amb l'Ajuntament 10 de juny de 2020

  La Diputació de Barcelona posa a disposició de la ciutadania el servei de suport a realitzar els tràmits en línia amb l'Ajuntament del 8 de juny al 24 de juliol, trucant al telèfon 93 402 06 06 o a través del c/e tramits@diba.cat. 

  Horari del servei: de dilluns a divendres de 9 a 18h del 8 de juny al 17 de juliol. Del 20 al 24 de juliol de 9 a 14h.

 • Obert el termini de presentació de sol·licituds per la convocatòria d'ajuts per a professionals, microempreses i cooperatives del Bages afectats econòmicament per les conseqüències de la Covid-19 9 de juny de 2020

  Us informem que avui dia 9 de juny s'ha publicat la convocatòria dels ajuts al BOPB  i que a partir del dia 10 de juny a les 00:00h s’obrirà el termini per presentar les sol·licituds.

  El termini per a la presentació de sol·licituds és de 20 dies naturals, a comptar des del següent al de la publicació de l’anunci de la convocatòria en el BOPB.

  Adjuntem l’enllaç on podreu tramitar la sol·licitud de l’ajut:  https://ajutscovid.ccbages.cat/

   

 • Imatge campanya Campanya de prevenció del mosquit tigre 4 de juny de 2020

  S'apropa l'estiu i, des de fa uns quants anys, rebrem la visita d'uns visitants indesitjables, els mosquits tigre!

  És per aquest motiu que l'Ajuntament engega de nou la campanya de prevenció del mosquit tigre, com ha estat fent els últims anys.

 • ORGT- Obertura de nous canals de comunicació per garantir una efectiva i ràpida assistència al contribuent 27 de maig de 2020

  Us informem que des del dia 25 de maig han quedat operatives a l'Organisme de Gestió Tributària noves línies telefòniques per atendre les consultes i prestar l'assistència tributària que necessitin els contribuents. Amb l'obertura d'aquests nous canals de comunicació l'ORGT espera que els permeti garantir una efectiva i ràpida assistència.

  En el cas de ORGT- Manresa els telèfons són 934729150 i 674797221  i el correu electrònic orgt.manresa@diba.cat .

   

 • El Consell Comarcal del Bages treu una línea de concessió d’ajudes per a professionals, microempreses i cooperatives del Bages afectades econòmicament 27 de maig de 2020

  Informem que el Consell Consell Comarcal en el Ple del 25 de maig es va aprovar les Bases reguladores per a la concessió d’ajudes per a professionals, microempreses i cooperatives del Bages afectades econòmicament per les conseqüències de la COVID-19. Els ajuts  seran entre 300 i 1.000 euros per a les activitats que hagin patit les conseqüències econòmiques de la pandèmia.  Per qualsevol consulta us podeu adreçar al correu  ajutscovid@ccbages.cat.

  Adjunt trobareu les Bases Reguladores i links a la web del Consell Comarcal del Bages.

 • . Mercat els dijous al matí 20 de maig de 2020

  A partir de demà, cada dijous al matí, a la Plaça de l'Era del Nucli Antic de Rajadell,  tindrem un petit mercat amb fruiteria-verduleria, xurreria-xocolateria i bacallaneria-olives.

 • Suspensió activitats estiu 2020 20 de maig de 2020

  Degut a la situació que estem vivint l'Ajuntament de Rajadell ha decidit suspendre les activitats d'aquest estiu 2020: Gospel, havaneres, Liceu a la Fresca,...  Malgrat tot, no es descarta en absolut que en els mesos propers, si la situació sanitària ho permet es pugui fer una trobadeta Gospel o fer activitats del calendari d'estiu en la seva totalitat o en format reduït. Això ja es veurà i us anirem informant.

 • Logo llar infants rexics Preinscripció de La Llar d'Infants Rexics oberta 18 de maig de 2020

  Us informem que s'ha obert la convocatòria de preinscripció a la Llar d'Infants Rexics. La Llar d'Infants està situada a Canet de Fals i és gestionada pels Ajuntaments de Fonollosa, Rajadell i Aguilar de Segarra. Al díptic adjunt hi trobareu tota la informació necessària.

 • Servei de deixalleries mòbils i fixes 14 de maig de 2020

  Aquests dies de confinament tots estem aprofitant per fer neteja de casa, trasters, garatges..., i treure tot allò que ja no necessitem o que està fet malbé i portar-ho a la deixalleria. Tal com es va anunciar la setmana passada aquest dilluns 11 de maig es van reobrir les deixalleries mòbils i fixes del Consorci.  Recordeu també que hi ha el servei de recollida de voluminosos trucant al 605332840

 • imatge Les deixalleries fixes i mòbils del Consorci es reobriran dilluns vinent, 11 de maig 6 de maig de 2020

  A partir dels proper dilluns, 11 de maig, la xarxa de deixalleries fixes i mòbils del Consorci es reobrirà per a l’ús també de particulars (els darrers dies s’havia destinat exclusivament a activitats econòmiques) amb els horaris normals. Es demana als usuaris que respectin les mesures de seguretat, que evitin col·lapsar les deixalleries els primers dies d’obertura i que s’informin del funcionament de recollida de voluminosos als seus municipis.

 • Informació de l' Organisme de Gestió Tributaria 5 de maig de 2020

  L'Organisme de Gestió tributària ens informa de com gestionar els pagaments amb el termini de pagament vençut.

 • Gestió tributs- Obtenció de documents per pagar IVTM i IBI 1 de maig de 2020

  Informem que a la part superior de la web dins el requadre de tràmits s'ha habilitat el tràmit "Gestió tributs- Obtenció de documents per pagar IVTM i IBI" per tal de facilitar al ciutadà l'obtenció dels documents de pagament dels rebuts d' ITVM i IBI o fer-ne la domiciliació de forma simple i sense firma electrònica. Cal tenir en compte  que la data màxim per fer la domiciliació és el 15 de maig però si es fa abans millor.

 • Els drets dels menors en confinament i recomanacions a les famílies 23 d'abril de 2020

  El Servei Especialitzat d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència del Consell Cormarcal del Baes ha elaborat un document dels drets dels menors en l'actual situació de confinament  i recomanacions per les famílies durant aquesta època de confinament.

   

 • Servei de Verificació de documents (CSV) 16 d'abril de 2020

  Des de l’Ajuntament us informem que s’ha inclòs a l’apartat de Serveis i Tràmits- de la web de l’Ajuntament, el Servei de Verificació de documents.

 • L'Ajuntament de Rajadell al teu costat 1 d'abril de 2020

  Des de l’equip de persones que formem l’Ajuntament de Rajadell us voldríem recordar que, en aquests moments difícils, estem treballant per poder ajudar a totes les persones del municipi, donant-vos suport en tot el que estigui en les nostres mans.

  El personal de l’Ajuntament està totalment operatiu i els telèfons de l’Ajuntament estan oberts per qualsevol pregunta, petició o necessitat que tingueu. Tot l’equip de l’Ajuntament estem a la vostra disposició per donar-vos tota l’ajuda que puguem per lluitar contra la propagació de la COVID-19.

 • Sol·licituds de cremes de restes agrícoles 25 de març de 2020

  L’Ajuntament de Rajadell informa que el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha habilitat un canal a la seva pàgina web per tal que aquelles persones que necessitin realitzar cremes de restes agrícoles com a part de la seva activitat ho puguin sol·licitar mentre durin les mesures excepcionals.

 • Consulta IAE 24 de març de 2020

  En compliment del que disposa l'article 3 del RD 243/1995, de 17 de febrer, pel qual es dicten normes per a la gestió de l'Impost sobre activitats econòmiques s'anuncia que durant el termini comprès entre els dies 1 d'abril al 20 de maig d'enguany romandrà a disposició del públic la matrícula de l'Impost sobre activitats econòmiques per a l’any 2020, comprensiva dels subjectes passius per quota municipal no exempts de cadascun d’ells,

 • IMP! CANVIS ORGANITZATIUS CAP SANT JOAN DE VILATORRADA 23 de març de 2020

  Us informem que a partir de demà 24 de març es fusionen les Àrees Bàsiques de Salut (ABS) de Cardona, Súria i Sant Joan de Vilatorrada per falta de professionals.

  Directrius de la directora del CAP de Sant Joan de Vilatorrada

  L'antenció telefònica de 8:00 a 20:00 estarà redirigida a Súria. De 20:00 a 8:00 caldrà trucar al 061. En cas d'emergència vital utilitzar el 112. És molt important NO ANAR A MANRESA perquè està saturat.

  Recordeu que teniu altres vies d'atenció no presencials com La Meva Salut (LMS) i les trucades. Si comuniquen, seguiu insistint abans de sortir de casa.

  ÉS DE VITAL IMPORTÀNCIA EL CONFINAMENT DE LA POBLACIÓ

 • NOTA INFORMATIVA 15 de març de 2020

  Joan Carles Lluch de la Torre, Alcalde de l’Ajuntament de Rajadell ha dictat un BAN relatiu a les mesures que cal adoptar per evitar la propagació del coronavirus Covid-19 i de la declaració de l'Estat d'Alarma.

 • NOTA INFORMATIVA 13 de març de 2020

  Com a mesura de contenció i per evitar la propagació del coronavirus l’Ajuntament de Rajadell ha pres com a mesura extraordinària, per garantir la seguretat i salut de la tota la ciutadania, la suspensió temporal -a partir d’avui- de l’atenció presencial en les oficines de l’Ajuntament.

  L’atenció es continuarà prestant a través dels següents canals:

  - TELEMÀTIC, a l’adreça http://www.rajadell.cat/serveis-i-tramits/tramits-i-gestions/

  -  TELEFÒNIC, a través del 938368026 en horari de 09:00 a 14:00 hores de dilluns a divendres i dimecres de 16:00 a 18:30 hores.

  La intenció d’aquestes mesures restrictives que estem adoptant és per contenir la propagació incontrolada del COVID-19 i el col·lapse del sistema de salut.

  Des de l’Ajuntament volem transmetre un missatge de confiança en el nostre sistema de salut però necessitem la col·laboració de tota la ciutadania per fer front a aquesta situació que estem vivint.

   

  Rajadell, 13 de març de 2020

 • Anul·lada Oficina Mòbil del Consumidor del dia 24 de març 12 de març de 2020

  L’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor programada pel dia 24 de març queda anul·lada fins a nou avís com a mesura de prevenció davant del COVID-19.

  Aquesta mesura ha estat adoptada per la Diputació de Barcelona, titular de l’Oficina Mòbil.

 • Ajuntament romandrà tancat per formació 12 de març de 2020

  L’Ajuntament de Rajadell romandrà tancat al matí els propers dimecres 18 i 25 de març per formació del personal.

   

 • Estafa dels falsos sanitaris 12 de març de 2020

  Us informem que falsos sanitaris intenten accedir als domicilis vestits en bata blanca i podrien cobrar-te la falsa assistència o aprofitar per robar a casa teva.

 • L'Ajuntament adopta mesures de prevenció davant del COVID-19 11 de març de 2020

  Fins a nou avís queden tancats diversos equipaments i espais municipals fins a dia 27 de març de 2020. A més, queden suspeses: les visites turístiques, les classes de pilates, les activitats de la gent gran, les classes de zumba, les classes d'anglès i el curs de de la pàgina web.

  L'Ajuntament romandrà obert en horari habitual d'atenció al públic.

 • Foto emprenadoria Xerrada informativa: EMPRENADORIA. VOLS CREAR EL TEU PROJECTE WEB? 20 de febrer de 2020

  L'Ajuntament organitza la xerrada informativa d'emprenadoria: Vols crear el teu projecte web? a càrrec de Àlvaro Peña. Aquest és un primer contacte per saber els interessos i necessitats dels usuaris amb opció de fer un curs de formació on es treballin els temes d'Internet, Marketing i Emprenadoria.

  La xerrada serà el dijous 5 de març a les 18.00h a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Per assistir-hi cal trucar a l'Ajuntament al 93 836 80 26

 • Activitats gent gran Activitats Febrer- Març Gent Gran 18 de febrer de 2020

  Dins el marc de les activitats per la gent gran s'han organitzat diferents activitats pels mesos de febrer i març. (en el document adjunt hi teniu tota la informació).

  - Sortida a les cases de Matamargó- Dijous 27 de febrer.

  - Taller de fanalets solars- Dijous 12 de març a les 18.00h

  -  Espectacle al Kursaal - La Principal de la Bisbal. - Dimecres 25 de març a les 18.00h

  - Taller de Ball de Saló- Dijous 2 d'abril a les 17.00h 

 • Calendari Fiscal 2020 17 de febrer de 2020

  L'Ajuntament de Rajadell informa que el document adjunt trobareu la informació del Calendari Fiscal dels Impostos Muncipals 2020 de Rajadell.

 • Recordatori de la normativa d'animals de companyia per millorar la convivència al poble 30 de gener de 2020

  Degut a l'increment de queixes i comportaments poc cívics per part d'algun/es veïn/es dels nostre municipi, l'Ajuntament recorda a tots els propietaris d'animals de companyia els deure i obligacions que estan regulats a l'Ordenança Reguladora de la tinença d'animals aprovada el 2017.

 • Vols viatjar a Irlanda al mes d'agost? Informa't! 29 de gener de 2020

  Tens ganes de viure amb una família d'acollida? T'agradaria apendre anglès mentre treballes? Voldries viatjar amb la teva família?  Si hi estàs interessat/da vine el divendres 31 de gener a les 18h a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Es farà una reunió on s'explicarà les diferents opcions (família d'acollida, hostels, excursions,...) per aconseguir un immersió lingüística completa i gaudir d'una experiència única.

 • Deixalleria mòbil 2020 Deixalleria mòbil- Calendari 2020 7 de gener de 2020

  La deixalleria mòbil és un furgó que recorre els municipis consorciats, al qual es poden portar residus de mida petita que no es poden llençar als contenidors.  A Rajadell ve el segon i quart dissabte de mes, de les 10.30 a les 12.00h, a l'Estació. (Els dies festius no hi haurà servei). Veure document adjunt per més informació i per veure el calendari 2020.

Darrera actualització: 07.07.2020 | 11:57
Darrera actualització: 07.07.2020 | 11:57