Obert el termini de presentació de sol·licituds per la convocatòria d'ajuts per a professionals, microempreses i cooperatives del Bages afectats econòmicament per les conseqüències de la Covid-19

Dimarts, 9 de juny de 2020 a les 00:00

Us informem que avui dia 9 de juny s'ha publicat la convocatòria dels ajuts al BOPB  i que a partir del dia 10 de juny a les 00:00h s’obrirà el termini per presentar les sol·licituds.

El termini per a la presentació de sol·licituds és de 20 dies naturals, a comptar des del següent al de la publicació de l’anunci de la convocatòria en el BOPB.

Adjuntem l’enllaç on podreu tramitar la sol·licitud de l’ajut:  https://ajutscovid.ccbages.cat/

 

Cal que tingueu en compte que l’import de la subvenció serà igual per a totes les persones beneficiàries i tindrà un import mínim de 300 euros i màxim de1.000 euros i que es podrà reconèixer el dret a la condició de beneficiàries a un màxim de 1.500 persones. Si el número de sol·licitants que acrediten reunir els requisits per ser beneficiaris es superior a la xifra màxima indicada, es reconeixerà la condició de beneficiàries a les persones sol·licitants que reuneixin els requisits, per ordre de presentació de les sol·licituds fins a assolir la xifra màxima indicada.

Darrera actualització: 10.06.2020 | 10:24