EL CICLE GAUDÍ PORTA EL 22 DE MAIG A RAJADELL LA PEL·LÍCULA "LA VAMPIRA DE BARCELONA"

Divendres, 14 de maig de 2021 a les 00:00

Aquest dissabte 22 de maig, no et perdis la pel·lícula "La vampira de Barcelona", del director arenyenc Lluís Danés, que s'ha endut 5 estatuetes en la recent edició dels Premis Gaudí, entre elles oles de Milolor pel·lícula i Millor direcció artística.

La Vampira de Barcelona és un thriller d'època basat en fets reals, succeïts a la ciutat comtal el 1912, del que separem contingut i tesi, que relata la fabricació d'un monstre amb el fi d'amagar els autèntics monstres.

Sinopsi

A la Barcelona de principis del segle XX hi conviuen dues ciutats: una burgesa i modernista, l’altra sòrdida i bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d’una rica família, commociona el país i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com ‘La Vampira del Raval’. El periodista Sebastià Comas s’endinsarà en el laberint de carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens dels quals s’acusa la Vampira. Aviat descobrirà que allà s’amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.

Pel·lícula no recomanada a menors de 18 anys.

La projecció de la pel·lícula serà a les 18:00h a La Sala.

Per a més informació consulteu la pàgina web: https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/la-vampira-de-barcelona/

Trobareu el tràiler de la pel·lícula en aquest enllaç: https://youtu.be/tU2vVw47mno

Darrera actualització: 20.05.2021 | 14:18