El Cicle Gaudí porta el 20 de març a Rajadell la pel·licula "Terra de Telers"

Dilluns, 15 de març de 2021 a les 00:00

El Cicle Gaudí, que compta amb l’organització de l'Associació Cultural Recreativa de Rajadell (ACRR) i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rajadell, projectarà el proper 20 de març “Terra de Telers”, sota la direcció de  Joan Frank Charansonnet. Pel·lícula no recomanada per a menors de 12 anys.

Sinopsi:

La Julieta, una nena de sis anys, arriba amb la seva família al lloc on es desenvoluparà la seva nova vida. És l’any 1923 i com tantes altres famílies han hagut de fugir de la misèria del camp per establir-se a Colònia, però començar de nou en un nucli tancat no serà fàcil. Els records d’una infància feliç, marcats per la industrialització, l’ànima viva d’una nena que es converteix en dona i la duresa de la guerra civil a la caiguda de la dictadura, acompanyaran l’espectador durant més de seixanta anys mostrant-li tots els camins que el destí li ofereix. Finalment els ulls de la Julieta, madurs i savis, es tancaran en l’únic lloc que ha conegut: la seva estimada Colònia.

Terra de telers mostra un camí poètic de la vida de dues germanes i de tots els habitants d’una colònia industrial a la llera del Llobregat (ubicada a la Catalunya Central).

Preus:

Entrada general: 4,50€

Carnet Jove: 3,00€

Socis ACRR i del Club Vanguardia: 2x1

Empadronats a Rajadell: 3,00€

Venda d'entrades el mateix dia a La Sala. Aforament limitat.

*Més informació a https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/terra-de-telers/

 

Darrera actualització: 15.03.2021 | 12:46