El Cicle Gaudí porta el 20 de febrer a Rajadell la pel·licula "La boda de Rosa"

Dimarts, 16 de febrer de 2021 a les 00:00

El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Rajadell i amb la col·laboració de l'Associació Cultural Recreativa de Rajadell (ACRR), projectarà el proper 20 de febrer “La boda de Rosa”, sota la direcció d'Iciar Bollain, nominada a 8 premis Goya i 5 premis Gaudí.

Sínopsi de "la boda de Rosa"

A punt de fer-ne 45, la Rosa s’adona que ha viscut sempre per als altres i decideix prémer el botó nuclear, engegar-ho tot a passeig i prendre les regnes de la seva vida. Però abans, vol embarcar-se en un compromís molt especial: un matrimoni amb ella mateixa.

Aviat descobrirà que el seu pare, els seus germans i la seva filla tenen altres plans, i això de canviar de vida no és tan senzill si no està en el guió familiar. Casar-se, encara que sigui amb ella mateixa, serà el més difícil que hagi fet mai.

La projecció es farà a La Sala i s’iniciarà a les 18:00 hores. Durant tota la projecció es garantiran les mesures de prevenció i seguretat per la COVID-19. Des de l’organització es recorda que és obligatori l’ús de la mascareta i mantenir la distància d’1,5 m.

Preus:

Entrada general: 4,50€

Carnet Jove: 3,00€

Socis ACRR i del Club Vanguardia: 2x1

Empadronats a Rajadell: 3,00€

Venda d'entrades el mateix dia a La Sala. Aforament limitat.

*Més informació a https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/la-boda-de-rosa/

Darrera actualització: 16.02.2021 | 10:59