El Cicle Gaudí porta el 17 d'octubre a Rajadell la pel·licula "¿Puedes oírme?

Dijous, 8 d'octubre de 2020 a les 00:00

El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Rajadell i amb la col·laboració de l'Associació Cultural Recreativa de Rajadell (ACRR), projectarà el proper 17 d'octubre “¿Puedes oírme?”, sota la direcció de Pedro Ballesteros.

Sínopsi de ¿Puedes oírme?

Les cèlebres escultures monumentals de Jaume Plensa ens esperen, en solitud, en diversos racons de la terra. “¿Puedes Oírme?” és un documental que ens convida a conèixer-les de la mà d’aquest creador i ens aproxima al seu pensament, a la seva poètica, a la seva forma d’entendre l’art com a generador de bellesa i a la seva manera de llegir l’espai públic com un lloc de trobada per a la comunitat.

Una immersió profunda en el procés creatiu d’un dels artistes en actiu més destacats del panorama mundial. A través de les seves emblemàtiques instal·lacions i peces en espais públics d’Espanya, França, Suècia, EUA, Canadà i Japó, descobrim la senzilla filosofia de Plensa basada en la cerca de relacions harmòniques entre l’obra, l’entorn i els éssers humans.

La projecció es farà a La Sala i s’iniciarà a les 18:00 hores. Durant tota la projecció es garantiran les mesures de prevenció i seguretat per la COVID-19. Des de l’organització es recorda que és obligatori l’ús de la mascareta i mantenir la distància d’1,5 m.

Preus:

Entrada general: 4,50€

Carnet Jove: 3,00€

Socis ACRR i del Club Vanguardia: 2x1

Empadronats a Rajadell: 3,00€

Venda d'entrades el mateix dia a La Sala. Aforament limitat.

*Més informació a https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/puedes-oirme/

Darrera actualització: 13.10.2020 | 14:07