Casal d' Estiu i Casal Esportiu 2020

Dimecres, 17 de juny de 2020 a les 00:05

Benvolgudes famílies! Ja tenim a la cantonada les jornades estiuenques per què els nostres infants i joves gaudeixin com cada any de la companyia i l'amistat a través del joc, l'aprenentatge, la imaginació i  la creativitat.

Aquest any tenim entre tots i totes un repte important a causa de les circumstàncies que estem vivint, i per la nostra part posarem tot l'amor i la responsabilitat necessàries per què el casal es condueixi amb seguretat però alhora amb diversió i sense tensió.

No serà un casal habitual i requerirà per part de tots i totes, adults i infants, d'una mirada amorosa, plena de paciència i amb molt sentit comú.

Davant de tota la normativa establerta per poder gaudir dels nostres casals, l'Equip Educatiu  d'Ai, Carai! enguany entomarà cada grup com a una unitat familiar que mimarà amb especial atenció, molt més de l'habitual. Us presentem doncs, el Casal Municipal d'aquest estiu:

 

TOT UN REPTE! Dates: del 29 de juny al 31 de juliol i del 31 d'agost al 10 de setembre.
Lloc: Aguilar de Segarra.
Horari: 8:30 a 13:30
Edats: de P-3 a 2n d'ESO.

 

CASAL ESPORTIU 2020.  Dates: del 29 de juny al 31 de juliol
Lloc: Aguilar de Segarra.
Horari: 8:45 a 13:15
Edats: per a joves de 12 a 15 anys

 

Eix d’animació: TOT UN REPTE!
Temes transversals a totes les dinàmiques:  per tal de poder acompanyar els vostres infants en aquesta etapa tan difícil en la qual estem, després d'haver estat pràcticament 3 mesos sense activitat social i havent hagut de viure amb un sens fi d'emocions no habituals, aquest any al casal farem més èmfasi en la gestió de les emocions i la creativitat aplicada a la emoció concreta que es treballi. La finalitat serà aprendre a detectar què ens passa i poder canalitzar aquesta emoció amb les activitats que tinguem a mà, per poder aplicar-ho tot plegat en el nostre dia a dia i així tenir més benestar personal i familiar. Serà, en definitiva, un acompanyament emocional als vostres fills i filles.
Metodologia: combinarem aprenentatge emocional amb activitats artístiques (teatre, música,  dansa i  manualitats) i esports.

 

Més informació i sol·licitud d'inscripció als documents de la dreta.

 


 

Darrera actualització: 18.06.2020 | 09:20