8, 9 I 10 DE JULIOL. CAMPUS GOSPEL

Dilluns, 27 de de juny de 2022 a les 00:05

Després de dos anys d’aturada obligatòria, podem dir que les ganes que tenim de tornar a reviure les emocions viscudes els dies de Campus. Aquest any comptarem amb tres concerts de gran nivell.

- 8 de juliol- Erik Kaasa & Safari Choir (Noruega)

- 9 de juliol. Didier Likeng & Gospel Wings (Bèlgica)

- 10 juliol. Escalt Gospel Singers ( Catalunya)

  • 8 de juiol. Eirik Kaasa & Safari Choir (Noruega). Liderats per Eirik Kaasa, el seu director i autor de la majoria de cançons que canten, són 8 de les veus més importants del panorama del gospel que es fa al nord d’Europa.  Han col·laborat amb Kirk Franklin i Myron Butler.

  • 9 de Juliol. Didier Likeng & Gospel Wings (Bèlgica). Cor de 5 membres liderat per Didier Likeng especialitzats en el gran gospel tradicional, espiritual negre i afroamericà  contemporani. Sens dubte, una de les referències del gospel d’arrel que es fa a Europa.

  • 10 de Juliol. Esclat Gospel Singers Catalunya). El amfitrions del campus que presenten primícia del seu nou treball basat en rearranjaments de grans temes del  gospel africà contemporani.

Tot això acompanyat de la participació de Dexter Walker,  Cinque Cullar, provinents de Chicago, ciutat bressol del gospel actual.

Conjuntament amb això hi haurà actes gratuïts destinats a les rajadellenques i rajadellencs. (Open session, cinefòrum gospel, paella comunitària…).

Lloc: Plaça de l’església

Hora: 22.00h (divendres i dissabte). 19.00h Diumenge

Preu: 10 € per concert (25€ abonament pels tres concerts)

Cal reservar entrada trucant a l'Ajuntament al 93.836.80.26 o bé mitjançant el QR.

Darrera actualització: 30.06.2022 | 14:34