6, 7, 8 I 9 DE JULIOL. CAMPUS GOSPEL

Divendres, 23 de juny de 2023 a les 00:00

17è Campus de Gospel. Reserva't el dies 6, 7, 8 i 9 de juliol!

Igual que en les edicions anteriors, ens acompanyaran diversos artistes de renom internacional del món gospelià, però en aquesta ocasió volem que tots els participants del Campus siguin més protagonistes que mai, inplicant-se en la preparció del concert de Cloenda, amb l'activitats "Old Gospel School" com a una de les novetats d'aquesta edició.

Us convidem una vegada més a formar part d'un esdeveniment singular i únic a Rajadell.

- Dijous 6 de juliol: Open Session

Lloc: Pl. de l'Església

Hora: 22h

Preu: gratuït

Participaran de manera informal els campusins i campusines, Didier Likeng, Theresa Kis, els cantants dels cors, Esclat i tots aquelles de vosaltres que vulgueu passar una bona estona.

- Divendres 7 de juliol: Concert Jonas Engström & One Nation (Swe)

Lloc: Plaça de l'església

Hora: 22h

Preu: 10€

És un cor del sud de Suècia format per 24 cantants. Centrats en transmetre alegria, en la interacció i en la participació, a cavall entre la música afroamericana i la tradició coral sueca.

- Dissabte 8 de juliol: Gospel Meets Flamenco (Cat)

Lloc: Plaça de l'Església

Hora: 22h

Preu: 10€

El Gospel i el Flamenc... dos mons aparentment llunyans a la georgrafia dels sons però amb més punts de connexió del que podríem suposar: passió, força, alegria, autenticitat...a mans d'una formació de grans músics capitanejats per Ramon Escalé.

- Diumenge 9 de juliol: Esclat Gospel Singer i Old Gospel School

Lloc: Plaça de l'Església

Hora: 19:30h

Preu: 10€

Dobre concert. Els organitzadors del campus obriran el concert presentant el seu darrer treball "Africa lives" i el Gran Cor del Campus (WORLD) presenta "Old Gospel School" dirigit per Didier Likeng i Ramón Escalé, ens presenten unrepertori format per les cançons de "Amazing Grace"

NOTA: el preu de l'abonament dels tres concerts és de 25€

Darrera actualització: 06.07.2023 | 13:20