3 i 4 d'octubre. Festa de la verema del Bages

Dimecres, 30 de setembre de 2020 a les 00:00

La 25a Festa de la Verema del Bages comptarà amb més d’una trentena d’actes en tretze municipis 

El Bages té una llarga història relacionada amb la vinya i el vi, una història que ha forjat el caràcter de la gent i que forma part de la nostra identitat col·lectiva. És per això que durant el cap de setmana de la Festa de la Verema, amb inscripció prèvia al web www.festaveremabages.cat, es podran realitzar diverses rutes  vitivinícoles - visites guiades - als municipis d’Artés, Avinyó, Castellnou de Bages, Fals (Fonollosa), Manresa, Monistrol de Calders, Navàs, Pinós, el Pont de Vilomara i Rocafort, Rajadell, Sant Fruitós de Bages, Sant Vicenç de Castellet i Santpedor. 

Les visites són d’especial interès ja que per primer cop es podran visitar espais vitivinícoles de gran importància per a la comarca del Bages. 

www.festaveremabages.cat es pot consultar més informació de les rutes.

A Rajadell, es farà un recorregut virtual, mitjançant els telèfons mòbils a la Vil·la romana de Sant Amanç de Viladés de les restes arqueològiques vinculades a una gran explotació agrícola d'època romana, amb una part residencial sumptuosa i un altre on s'elaboraven els productes agrícoles, amb evidències d'una zona de producció de vi.

Per tal d'aconseguir els tiquets cal accedir al següent enllaç: https://btiquets.com/event/festa-de-la-verema-visites-guiades-al-patrimoni-de-la-vinya-i-el-vi

El preu del tiquet és: 3 euros.

Adjunt trobareu el programa de les visites així com una síntesi històrica de la dominació d'origen del pla de Bages.

Darrera actualització: 08.10.2020 | 13:14