Xerrada sobre el cribratge de Càncer de Còlon i Recte dia 16 de novembre

Dimecres, 9 de de novembre de 2016 a les 17:35

Donada la importància de la prevenció d'aquesta malaltia l'Ajuntament organitza una xerrada el dia 16 de novembre a les 17:30 hores a la sala annexa a la Biblioteca de les Escoles,

 

El proper dimecres dia 16 de Novembre a les 17:30 hores a la sala annexa a la Biblioteca de les Escoles, al Nucli dels Molins, tindrà lloc una xerrada sobre els mètodes de cribratge del càncer de Colon i Recte

A Catalunya, cada any es diagnostiquen més de 4.000 casos nous de càncer de còlon i recte i actualment ha esdevingut la segona causa de mort per càncer a Catalunya en dones,la tercera causa de mort per càncer en homes.

Aquesta xerrada, realitzada per un professional sanitari, va dirigida especialment a totes aquelles persones amb edats compreses entre els 50 i 75 anys, on la incidència d’aquest càncer s’ha vist augmentada en els últims anys. Ens explicaran els nous mètodes destinats a la prevenció d’aquesta malaltia, quines persones es poden sotmetre a l’analítica i com ho han de fer.

Donada la importància de la prevenció en aquesta malaltia, des de l’Ajuntament s’ha considerat oportú realitzar aquesta xerrada i us convida i anima a tots a assistir-hi.

Darrera actualització: 09.11.2016 | 17:43