Pressupostos participatius. Què faries per Rajadell amb 30.000€?

Dijous, 21 de de juny de 2018 a les 00:00

Tal com es va informar  la reunió del dia 17 de juny l'Ajuntament inicia un procés de participació ciutadana perquè, entre tots i totes, decidim a què volem destinar 30.000€ per millorar el nostre municipi. Per l'Ajuntament és una satisfacció poder fer aquesta campanya que serveixi per escoltar-vos, per conèixer les vostres necessitats, prioritats i preferències, i per construir el Rajadell del futur amb les vostres aportacions. Volem convidar-vos a participar i fer camí juntament amb vosaltres.

El procés tindrà 2 fases ben diferenciades: presentació de propostes i votació.  Pròximament rebreu a casa la butlleta per fer les propostes i també s'habilitarà un apartat de la web de l'Ajuntament per presentar-les on-line.

 

Com ho farem?

1- Presentació de propostes

Totes les persones empadronades a Rajadell majors de 16 anys poden presentar propostes. Pròximament rebreu a casa una butlleta per poder presentar, com a màxim, 3 propostes diferents, juntament amb una carta informativa amb els criteris que han de complir les propostes presentades. També trobareu les butlletes a l'Ajuntament i s'habilitarà un apartat de la web de l'Ajuntament per a qui vulgui presentar-les on-line. Les propostes es podran presentar de l' 1 al 31 de juliol.

 

2- Votació

La Comissió del Pressupost Participatiu de Rajadell analitzarà totes les propostes rebudes, la seva idoneïtat i la seva adequació als criteris exigits. Es farà una selecció de les 10 propostes finalistes. Després de l'estiu, rebreu a casa una butlleta amb les 10 propostes finalistes per tal que els majors de 16 anys empadronats puguin votar un màxim de 5 de les propostes presentades. També trobareu les butlletes de votació a l'Ajuntament i s'habilitarà un apartat al web per qui vulgui votar on-line.

 

3- Resultats

Un cop analitzats els resultats de les votacions, s'escolliran les propostes guanyadores a partir de les votacions populars i també d'un criteri d'equilibri territorial entre els diversos nuclis del municipi. Se seleccionaran les propostes seguint l'ordre de puntuació i se n'escolliran una o més d'una, fins a esgotar els diners destinats als Pressupostos participatius. L'Ajuntament informarà la ciutadania de quines han estat les propostes guanyadores, del seu cost i del termini aproximat en què s'executaran els projectes escollits.

 

Darrera actualització: 12.11.2018 | 14:34