Nova línea d'autobus de Manresa a Rajadell

Dimecres, 9 de novembre de 2016 a les 17:25

L’Ajuntament de Rajadell  ha arribat a un acord amb l’empresa de transports  Segalés Autobusos (Transports Castellà) per poder aprofitar la línia escolar que puja de Manresa a buscar els infants que van cap a l’escola de Fonollosa.

Us informem que l’Ajuntament de Rajadell  ha arribat a un acord amb l’empresa de transports  Segalés Autobusos (Transports Castellà) per poder aprofitar la línia escolar que puja de Manresa a buscar els infants que van cap a l’escola de Fonollosa.

Aquesta nova línia, que és una nova expedició de la línia 725, sortirà de l’estació d’autobusos de Manresa a les 8:00h, passa per la parada de Pompeu Fabra i arribarà a Rajadell Estació a les 8:15h, passant per la C-25 (Eix transversal). Es tracta d’una línia addicional que no afecta a la resta de línies ja existents fins ara ni als seus horaris, i que permetrà als usuaris arribar a Rajadell abans de les 9h del matí, fet que fins ara no era possible.

En aprofitar la línia de transport escolar aquesta serà activa de dilluns a divendres en període lectiu escolar, és a dir, des de mitjans de setembre a mitjans de juny. Actualment, però, des de l’Ajuntament estem treballant perquè es pugui establir com una línia definitiva i de funcionament anual.

Us adjuntem un full de línies i horaris dels Autobusos que paren a Rajadell i a municipis veïns, amb la nova línia ressaltada amb color groc. També els trobareu penjats a la pàgina web de l’Ajuntament de Rajadell (www.rajadell.cat) i a la de Transports Segalés (www.sagales.com)

Per a més informació podeu trucar a Segalés Autobusos o a l’Ajuntament de Rajadell:

Telèfon  Segalés Autobusos (Transports Castellà): 93 874 68 00

Telèfon  Ajuntament de Rajadell: 93 836 80 26

Darrera actualització: 09.11.2016 | 17:25