Salutació de l'Alcalde

Benvolguts veïns i benvolgudes veïnes,

Donem el tret de sortida a un nou aparador de l'administració que s'apropa a tots els ciutadans. És una eina de comunicació que fa que la relació dels veïns i veïnes amb l'Ajuntament sigui més fàcil, immediata i eficient. Aquesta relació anirà creixent de forma gradual i ampliant el seu contingut i adequant-les a les necessitats de la societat actual.

Els canvis i les millores que dia rere dia es produeixen en el camp de les noves tecnologies i la voluntat d'aquest Ajuntament de millorar aquest portal per fer-lo més accessible, amb més continguts i per convertir-lo en una oficina virtual que presti serveis efectius tot l'any, és el motiu que ens porta a la creació d'aquesta nova web.

És una porta oberta a l'Ajuntament, una línia de comunicació constant amb tots els serveis. Coneixereu la nostra identitat, el legat cultural i associatiu que disposem i en definitiva el patrimoni del nostre poble.

Podeu visitar la web i a fer-nos arribar les vostres opinions i suggeriments per ajudar-nos a tenir un poble més obert, més integrador i més proper a tots.

Salutacions cordials

Joan Carles Lluch de la Torre
 

Darrera actualització: 10.07.2019 | 09:37
Darrera actualització: 10.07.2019 | 09:37