Votació- Del 24 de novembre al 9 de desembre 2018

Les 11 propostes seleccionades

Després d’haver recollit totes les vostres aportacions i haver valorat que compleixen els criteris requerits, n’hem escollit onze, que són les finalistes. D’entre aquestes sortiran les guanyadores, a partir de les vostres votacions.

Si voleu conèixer amb més detall cada un dels projectes podeu consultar el document annex "Llibret finalistes" o a l’Ajuntament, on trobareu un catàleg que recull la fitxa de cada proposta.

Si sou majors de 16 anys i esteu empadronats al municipi, aquesta és la vostra oportunitat de participar en una decisió col·lectiva, que servirà per millorar Rajadell i per fer realitat alguns projectes que han sorgit de les inquietuds i necessitats de la mateixa ciutadania.
Us convidem a participar-hi i a fer-nos arribar les vostres votacions.

A continuació teniu el formulari electrònic per a poder votar, o també, us podeu descarregar el document annex "Butlleta de votacions", omplir-la i portar-la a l’Ajuntament. 

Voteu  un MÀXIM de 5 d'aquestes propostes, en cas de votar més de 5 propostes la votació serà nul·la.

VOTACIONS DEL 24 DE NOVEMBRE AL 9 DE DESEMBRE DE 2018.

Votació
Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Darrera actualització: 22.11.2018 | 10:17
Darrera actualització: 22.11.2018 | 10:17