VI Mostra de Productes de la Terra de Rajadell 22 i 23 de setembre

Dijous, 20 de setembre de 2018 a les 00:00

Aquest cap de setmana, dissabte al matí i diumenge al matí, Rajadell celebra la VI Mostra de Productes de la Terra que enguany va dedicada a les herbes remeieres i les herbes medicinals. 

Dissabte 22 al matí a les 9.30h tenim sortida de reconeixement de plantes al voltant de Rajadell. Punt de sortida Plaça de l'Era (Nucli Antic). No cal fer inscripció però si es vol cal trucar al 938368026 o c/ rajadell@diba.cat

Diumenge 23 al matí de 9.00 a 15.00h tenim diverses activitats: Taller de cosmètica natural ( a càrrec de Terra Viva), taller-demostració Farmaciola Natural (a càrrec de Era Manresa), xerrada "Alimentació natural, plantes medicinals per pujar a prevenir i remeis tradicionals per ajudar a curar" (a càrrec de Dolça Revolució), visita guiada al Molí de l'oli, tallers per a nens, jocs per la quitxalla, passejades amb poni,degustaciosn dels nostres retaurants i tot això amenitzat per l'actuació dels Bastoners de Rajadell i colla bastonera convidada, els trabucaires de Rajadell i l'espectacle de Farsants universals d'arreu i d'enlloc.

Tots els actes són gratuïts.

Adjunt hi ha el programa de totes les activitats.

Us esperem a Rajadell!

Darrera actualització: 20.09.2018 | 13:35