Rajadell torna al GRAN TEATRE DEL LICEU

Dimarts, 19 de març de 2019 a les 00:10

El proper diumenge 14 d'abril Rajadell torna al Gran Teatre del Liceu. L’òpera escollida per aquesta ocasió és  La Giocconda,  de Amilcare Ponchielli,  una obra amb forts trets passionals i dramàtics ambientada en la Venècia del x. XVII.

El preu de les entrades és de 15 euros per persona, incloent el transport en autobús.  Aquest preu tan reduït respecte el cost real de l’entrada és gràcies a la iniciativa del liceu al territori, amb la qual es  pretén apropar el gran teatre del Liceu a tot el territori català, i també a la participació de l’Ajuntament de Rajadell.

L’obra comença a les 17:00h i dura unes 3h i 55 min, amb dues pauses de 30 min cadascuna. Durant les pauses, qui ho desitgi, podrà prendre un refrigeri  a un dels bars que hi ha dins el mateix teatre. Una hora abans de començar l’obra,  a les 16:00h, es fa una breu explicació de les diferents escenes a la sala foyer per poder seguir-la sense perdre detall

L’Autobús sortirà a les 14:30h de l’aparcament del Reguer. L’hora prevista d’arribada a Rajadell és a les 22h.

Les places SÓN LIMITADES a 30 unitats i  es reservaran per ordre d’inscripció, donant  preferència a la gent empadronada al municipi de Rajadell.

Per reservar entrades  les vostres entrades heu de trucar a l’Ajuntament de Rajadell: 93-836 80 26. Teniu temps d'apuntar-vos fins el divendres 5 d'abril.

 

 

 

Darrera actualització: 20.03.2019 | 10:20