Obra Plaça de l'Era del Nucli Antic- Pas tallat per vehicles pesats i restriccions puntuals vehicles lleugers

Dijous, 22 de març de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament de Rajadell té previst iniciar les obres d’execució del projecte “d’Adequació i Millora de la plaça de l’Era del Nucli Antic. Fase II” a partir del proper dia 5 d’abril de 2018. La duració prevista és de tres mesos, fins a finals de juny.

L’obra comportarà inconvenient en la mobilitat dels vehicles principalment en el tram del camí de Castellfollit del Boix que passa pel Nucli Antic.

Camí tallat per vehicles pesats

Els vehicles pesats que vagin pel camí de Castellfollit del Boix que passa pel Nucli Antic de Rajadell no podran passar-hi, tindran que agafar el camí alternatiu des de la rotonda de les Casetes à Fabriquetaà Pujolaà Can Masanaà Castellfollit del Boix.

 

Restriccions puntuals vehicles lleugers

Els vehicles lleugers podran estar afectats de forma puntual i patir retencions quan el seu destí sigui continuar pel camí de Castellfollit del Boix.

En el cas que el destí sigui el Nucli Antic es recomana entrar pel camí del Cementiri i aparcar a la plaça de l’església.

Les cases que quedin en aquesta part del poble poden tenir l’accés d’entrada i sortida pel camí del Cementiri.

Les cases del carrer Major, del Pla, local ACRR podran optar per passar per la plaça de l’Era amb possibilitats de retencions o entrar o sortir pel camí de Can Balart- pujolà- casetes.

 

Procurarem produir les mínimes molèsties i enllestir les obres quan més aviat millor, però hi ha factors imprevisibles com la climatologia i altres que puguin sorgir.

Demanem disculpes anticipades als qui es vegin afectats.

Qualsevol problema puntual relacionat amb l’obra que pugui tenir un veí, cal que el plantegi directament al tècnic municipal.

 

Confiem que l’obra resulti finalment a satisfacció de tots.

Darrera actualització: 22.03.2018 | 09:03