Nota Informativa: Projectes d'obres i de millora de l'espai públic

Dijous, 10 de gener de 2019 a les 00:00

Aquests últims mesos a l’Ajuntament hem treballat entre altres assumptes en la preparació d’un seguit de projectes d’obres i de millora de l’espai públic que creiem que podran iniciar-se la seva execució els pròxims dies dins d’aquests més de gener:

1.- Adequació del camí del Torrent del Daurell (Nucli Antic del poble des de la plaça de l’Era fins a l’indret de la sala de l’ACRR. La duració de les obres serà d’uns 45 dies aproximadament. S’adequarà el clavegueram d’aquest carrer.

2.- Construcció d’un vial per als vianants al carrer de l’Estació entre Cal Closa i el pàrquing del Reguer. Es milloraran les canalitzacions dels serveis d’aigua i telecomunicacions.

En l’execució d’aquesta obra està prevista la utilització d’un semàfor d’obra i hi poden haver restriccions puntuals de pas de vehicles. La duració inicial prevista d’aquesta obra és d’uns tres mesos.

3.- Ampliació de la zona d’aparcament, canalització d’aigües pluvials i telefonia al costat del cementiri del Nucli Antic. La previsió inicial de durada d’aquesta obra és d’uns 2 mesos. Poden haver-hi restriccions de pas puntuals. Igualment està previst iniciar altres “obres menors” de manteniment d’instal·lacions, edificis, equipaments, etc,... com:

  • Adequar i netejar les façanes i vestíbul de l’edifici de l’estació de Renfe.
  • Millorar el paviment de la Pista Poliesportiva.
  • Instal·lar 4 punts de llum fotovoltaica en el camí per als vianants de la Carretera dels Molins.
  • Reparar els flonjalls en el camí de Can Torra.
  • Pavimentar la cuneta del carrer Canigó de Can Servitge.

 

Confiem causa les mínimes molèsties tant als veïns propers de les zones de les obres com als afectats casualment i de forma puntual. Disculpeu per endavant aquestes possibles molèsties i inconvenients.

Confiem que un cop acabades gaudirem tots d’un poble millor.

Darrera actualització: 10.01.2019 | 11:51

Documentació

pdf Carta
455,63KB