Classes d'anglès per adults. Curs 2018-2019

Dimecres, 19 de setembre de 2018 a les 00:00

Tornem a iniciar classes d'anglès a preus reduïts, iniciativa conjunta amb l'Ajuntament d'Aguilar i Fonollosa. Les classes les impartirà el professorat de l'acadèmia CLIL de Sant Joan de Vilatorrada. Aquestes inciaran el dia 1 d'octubre i tindran una durada d'1 hora. Els horaris de Rajadell seran el dilluns de 19 a 20h i els dimecres de 20.15 a 21.15h. a la sala annexa a la biblioteca del Nucli del Molins. Podeu fer la inscripció al c/e rajadell@diba.cat o trucant al 938368026. Si esteu interessats en les classes d'Aguilar o Fonollosa cal que truqueu als respectius Ajuntaments. Us adjuntem la taula d'horaris de les classes dels 3 municipis. 

 

El curs començarà el dia 1 d’Octubre i es realitzaran diferents horaris i nivells a Fonollosa, Aguilar de Segarra i Rajadell de manera que us pugueu apuntar al municipi, hora i nivell que us vagi millor.

Per poder agrupar la gent segons el nivell d’Anglès, aquest any el que proposem és que realitzeu una petita prova escrita abans de l’inici del curs i us puguin assessorar de quin és el millor grup per a vosaltres. (Els que us apunteu us avisarem del dia i hora de les proves, que es faran a la setmana del 24 al 28 de Setembre)

Els que estigueu interessats a venir a les classes de Rajadell ja podeu reservar plaça en un dels dos horaris establerts trucant a l’Ajuntament de Rajadell. Per altra banda, si algú està interessat en una de les classes d’Aguilar o Fonollosa també podeu trucar als respectius ajuntaments per fer la reserva. Trobareu els telèfons de cada ajuntament al full adjunt.

Els grups hauran de tenir un mínim de 4/5 alumnes.

Darrera actualització: 19.09.2018 | 17:19