Accés restringit de vehicles al Nucli Antic

Dijous, 5 de juliol de 2018 a les 00:00

A conseqüència de les obres de la Plaça de l’Era l’accés amb vehicle pel pont dels Molins quedarà tancat a tots els vehicles.  Les obres de la plaça estan a una fase que no permet donar pas als vehicles i la plaça de l’Església està tancada perquè hi ha el Gospel.

S’autoritzarà excepcionalment el pas a alguns vehicles de veïns residents a la Plaça de l’Església, C/ Mestre Ramón Planas, C/ del Castell, C/ de la Font i la mateixa Plaça de l’Era  que disposaran d’aparcament als voltants del Cementiri. L’autorització serà personalitzada amb la matrícula del vehicle. Cal informar de les matrícules a l’Ajuntament i retirar l’autorització a les mateixes oficines de l’Ajuntament.

L’accés per la resta de veïns de la zona del Carrer Major i Pla el tindran per les Casetes-Pujolà i aparcament al Pàrquing.

Les persones vinculades amb el Gospel no tindran accés amb vehicle propi al Nucli Antic.

Els aparcaments dels vehicles que vulguin accedir al Nucli Antic estaran ubicats en el CAMP DE FUTBOL, ZONA DE LES ESCOLES I ZONA DE LA CENTRAL ELÈCTRICA.

Es disposarà d’un vehicle amb conductor que portarà la gent a la Plaça de l’Era i a la inversa per retornar-la als aparcaments.

Aquest servei estarà disponible des del  dijous  a partir de les 15.00 fins a les 21.00h, el divendres , el dissabte i el diumenge de les  9.00h a les 21.00h.

  Els dies que hi hagi actuacions de Gospel a la nit aquest servei  es complementarà amb el propi de l’organització com en ocasions anteriors.

 

Demanem disculpes per les molèsties que puguem ocasionar.

Darrera actualització: 05.07.2018 | 11:28