Notícies

 • foto Taller: Tècniques de gestió emocional. 5 de setembre de 2019

  L'Ajuntament durà a terme els dies 20 i 21 de setembre el taller: "Tècniques de gestió Emocional" a càrrec de Carme Casanueva (Especialista en gestió emocional. Conferenciant i formadora- Gestió i formació en capital humà). Creiem que és un taller que ens pot aportar molts beneficis i millores en nosaltres mateixos perquè les emocions influeixen en el pensament i la conducta, per això el control emocional és tan important.

  Horari: 20 de setembre de 16 a 20h i 21 de setembre de 10 a 14h. Cal fer inscripió al tel. 93 836 80 26 i/o rajadell@diba.cat

 • Foto Curs bàsic de manipulació d'aliments 5 de setembre de 2019

  El dilluns 30 de setembre de 9:30 a 12:30h es durà a terme un curs bàsic de manipulació d'aliments a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Rajadell. En aquest curs es donarà els coneixements bàsics establerts a la manipulació d’aliments i aplicar-los a l’entorn laboral.  El curs anirà a càrrec de Josep Roselló de la Unitat de la Seguretat Alimentària de la Diputació de Barcelona. S'entregarà acreditació. 

  El curs és gratuït i està obert tothom. Cal fer inscripció al tel 93 836 80 26 o bé a rajadell@diba.cat

 • Nota informativa: " Projecte tècnic de reforma i millora de la teulada de l'edifici de les Escoles" 4 de setembre de 2019

  A instància de l’Alcaldia, per part dels Serveis Tècnics Municipals s’ha redactat el projecte tècnic de reforma i millora de la teulada de l’edifici de les Escoles de Rajadell- Mesures d’aïllament tèrmic i d’estalvi energètic.

 • Oficina de Turisme 3 de setembre de 2019

  Us informem que l'oficina de turisme romandrà tancada el mes de setembre

 • . Curs de defensa personal femenina 8 d'agost de 2019

  L'Ajuntament organitza un curs pràctic d'autoprotecció per a dones de totes les edats, que estarà basat en la pràctica de tècniques efectives de defensa personal. L'objectiu és aprendre a defensar-se en situacions reals i ensenyar-los els recursos efectius per prevenir i defensar-se de diversos tipus d’agressions físiques.  

  Divendres 6 de setembre de 18.00 a 21.00h a La Sala. Inscripcions a l'Ajuntament de Rajadell - tel. 93 836 80 26 i/o rajadell@diba.cat.Places limitades. Curs gratuït.

  Impartiran la classe:  Marcel Del Rio (7dan i professor de jujitsu i defensa personal) i Jesús Pérez (4 dan i professor de jujitsu i defensa personal)

 • Convocatòria urgent per cobrir una plaça vacant d'informador/a de Turisme 6 d'agost de 2019

  L’Ajuntament de Rajadell convoca una plaça d’informador/a de turisme. El lloc de treball serà a l’Oficina de Turisme amb horari de dissabtes i diumenges de 10:00h a 13:00h i puntualment altres festius.

 • Expedient de legalització ampliació granja Centellas- Rajadell (Bages) 6 d'agost de 2019

  En data 12-07-2019 s’ha presentat al Registre General de l’Ajuntament de Rajadell el Projecte Tècnic de referència  que es sotmet a informació pública pel termini d’un mes a comptar des del següent a la publicació d’aquest anunci al D.O.G.C. i sempre fins al dia 15 d’octubre de 2019. Podrà consultar-se a la Web de l’Ajuntament de Rajadell i a les oficines municipals dins dels horaris habituals d’atenció al públic.

 • Classes d'anglès curs 2019-2020 amb l'acadèmia Clil Catalònia 31 de juliol de 2019

  Tornem a iniciar classes d'anglès a preus reduïts, iniciativa conjunta amb l'Ajuntament d'Aguilar i Fonollosa. Les classes les impartirà el professorat de l'acadèmia CLIL de Sant Joan de Vilatorrada. Aquestes inciaran el dia 1 d'octubre i tindran una durada d'1 hora. Els horaris de Rajadell seran el dilluns de 19 a 20h i els dimecres de 20.15 a 21.15h. a la sala annexa a la biblioteca del Nucli del Molins. Podeu fer la inscripció al c/e rajadell@diba.cat o trucant al 938368026. Si esteu interessats en les classes d'Aguilar o Fonollosa cal que truqueu als respectius Ajuntaments. Us adjuntem la taula d'horaris de les classes dels 3 municipis. 

 • Anunci- Projecte de reforma de l'edifici de la Rectoria del Nucli Antic de Rajadell 11 de juliol de 2019

  Per part dels Serveis Tècnics de l’Ajuntament s’ha redactat el “Projecte Tècnic per la Reforma i adequació de la coberta i altres estructures de l’edifici de la Rectoria del Nucli Antic de Rajadell”.

  El projecte romandrà a exposició pública fins al 15 de d’agost de 2019 a les oficines de l’Ajuntament i podrà consultar-se dins dels horaris d’atenció al públic i a la web municipal.

  Les obres estan previstes executar-les dins del quart trimestre d’aquest 2019.

  El projecte es complementarà posteriorment amb altres com de l’accessibilitat  i redistribució interna.

 • Anunci de cobrament IAE 2019 11 de juliol de 2019

  Adjuntem amb el present anunci comunicació rebuda per part de l'Agencia Tributaria referent al cobrament de l'IAE 2019.

 • Campanya de prevenció i sensibilització davant els riscos d'estiu 27 de juny de 2019

  Des de Protecció Civil inicien un any més la campanya de prevenció i sensibilització davant dels riscos d'estiu. Posen a l'abast de la ciutadania els consells d'autoprotecció davant els riscos d'estiu. Tota aquesta informació està a la vostra disposició en els enllaços que s'adjunten.

 • Imatge Viu l'estiu a Rajadell ! 26 de juny de 2019

  Un any més l'Ajuntament juntament amb entitats del poble organitzen amb molta il·lusió un reguitzell d'actes i activitats per a totes les edats per gaudir d'un bon estiu a Rajadell!

 • Horari estiu 2019- Oficines de l'Ajuntament 26 de juny de 2019

  S'informa que l'horari d'atenció al públic de l'1 de juliol al 30 de setembre serà de 8.30 h a 14.30 h

 • Imatge Alerta detecció de la plaga de la papallona del boix. 19 de juny de 2019

  Des del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació informen de l'agressiva plaga de la papallona de boix (Cydalima perspectalis). Es tracta d'una papallona, les erugues de la qual, s'alimenten de fulles de boix. La combinació de colors de la papallona, les seves ales blanques amb vora marró externa, la fan inconfusible.

 • Adjudicació de l'obra "Construcció de cunetes i arranjament de diversos vials a Can Servitge" 13 de juny de 2019

  Us informem que un cop informades pel Tècnic Municipal les propostes tècniques i econòmiques presentades per l'execució de l'obra:  "Construcció de cunetes i arranjament de diversos vials a Can Servitge"  la mesa de contractació/ òrgan de contractació i amb el vistiplau del Ple municipal en funcions del dia 12/06/2019 han procedit a l'adjudicació d'aquesta.

 • Casal Estiu 2019- Inscripcions obertes 12 de juny de 2019

  "Reinventem-nos i Stage Esportiu" són les propostes del casal d'estiu intermunipal Aguilar de Segarra, Rajadell i Fonollosa. Les inscripcions fins el 16 de juny en un  dels tres ajuntaments.

  Dates del Casal "Reinventem-nos" és del 25 de juny al 2 d'agost i del 26 al 10 de setembre per edats de P-2 a 6è d'EP

  Dates del Casal "Stage Esportiu"  és del 1 al 19 juliol per edats de 5è EP a 2n ESO

  Adjunt teniu tota la informació del Casal i els fulls per fer la inscripció.

   

 • Foto Oliver Twist! el gran Musical de l'Escola de Fonollosa 12 de juny de 2019

  Arriba el Musical de l'Escola de Fonollosa  OLIVER TWIST amb més de 40 nens i nens a l'escenari!  El dimecres 19 de juny es representarà a Manresa al Kursaal a les 8 del vespre. Els nens i nenes de l'Escola de Fonollosa, l'escola de tots, us esperen!!  

  La venda d'entrades per Manresa a www.kursaal.cat o a taquilla.

 • Projecte d'obres. Urbanització del Carrer Major del Nucli Antic de Rajadell 25 d'abril de 2019

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 10 d’abril de 2019 va aprovar INICIALMENT el projecte d’obres de referència.

  Sotmetre el projecte a informació pública pel termini d’un mes a comptar des del següent a la publicació d’aquest anunci al D.O.G de Catalunya.

  El projecte executiu es pot consultar en el document adjunt en l'espai de documentació  i de forma presencial  a les oficines municipals dins de l’horari d’atenció al públic.

 • Aprovació Inicial "Ordenança per la promoció de les Instal·lacions d'autoconsum amb Energia Fotovoltaica en el municipi de Rajadell" 16 d'abril de 2019

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 10 d’abril de 2019 va aprovar INICIALMENT “l’Ordenança per la promoció de les Instal·lacions d’Autoconsum amb Energia Fotovoltaica en el municipi de Rajadell”.

  El Text integra de l’Ordenança, romandrà a exposició pública pel termini d’un mes a comptar des del següent a la publicació d’aquest anunci al BOP de Barcelona i podrà consultar-se a la pàgina Web Municipal i en horari d’atenció al públic a les oficines de l’Ajuntament.

 • Construcció d'un dipòsit d'aigua potable a la Finca de Centellas-Rajadell 28 de març de 2019

  En aplicació entre altres del que determinen els articles 47.4 i 48 del Text Refós de la Llei d’Urbanisme de Catalunya es sotmet a informació pública pel termini d’un mes a comptar des del següent a la publicació d’aquest anunci al DOGC, el projecte de referència.

  Podrà consultar-se a les oficines municipals dins dels horaris habituals d’atenció al públic.

 • Nou servei de cita prèvia a l'ORGT 19 de març de 2019

  Us comuniquem  que l’Organisme de Gestió Tributària han posat en marxa des del passat 1 de març , el nou servei de cita prèvia a tota la seva xarxa d’oficines.  L'accés directa per demanar cita prèvia és orgt.cat/cites.

 • Nou servei al ciutadà 17 de gener de 2019

  Us informem que des de l'Ajuntament hem posat al vostre servei un ordinador amb connexió a Internet.

  Per fer-ne ús és recomanable trucar a l’Ajuntament per concretar dia i hora, al telèfon 93- 836.80.26 de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h i dimecres també de 16.00 a 19.00h.

  Esperem que aquest nou servei sigui de la vostra utilitat.

 • foto Els pressupostos participatius ja tenen les 4 propostes guanyadores 10 de gener de 2019

  Els primers Pressupostos participatius de Rajadell ja tenen resultats, gràcies a les votacions de tots vosaltres.

  Les quatre propostes guanyadores, i que es faran realitat els propers mesos, són: itineraris per a vianants per connectar amb Can Servitge, millorar l’entorn de la riera, adequar les voreres de Can Servitge i renovar la teulada de les Escoles. Tots ells projectes que contribuiran a fer un Rajadell millor per a tots i totes.

 • Nota Informativa: Projectes d'obres i de millora de l'espai públic 10 de gener de 2019

  Aquests últims mesos a l’Ajuntament hem treballat entre altres assumptes en la preparació d’un seguit de projectes d’obres i de millora de l’espai públic que creiem que podran iniciar-se la seva execució els pròxims dies dins d’aquests més de gener:

 • Imatge Deixalleria mòbil- Calendari 2019 10 de gener de 2019

  La deixalleria mòbil és un furgó que recorre els municipis consorciats, al qual es poden portar residus de mida petita que no es poden llençar als contenidors.  A Rajadell ve el segon i quart dissabte de mes, de les 10.30 a les 12.00h, a l'Estació. (Els dies festius no hi haurà servei). Veure document adjunt per més informació i per veure el calendari 2019.

 • Canvi ubicació punt de recollida de residus- Can Servitge 10 de gener de 2019

  Us informem que a partir del divendres dia 18 de gener l’àrea de recollida de residus de Can Servitge estarà ubicada a la Rotonda davant de les bústies del Carrer Camí de Castellfollit.

   

 • Imatge Rajadell amb la Marató. Dissabte 15 de desembre 13 de desembre de 2018

  Un any més Rajadell participa en la Marató de TV que enguany va dedicada al càncer, primera causa mortal a Catalunya.  

  A les 17.30 ballarem Zumba i a les 19.00h torna el Quinto. Al llarg de tota la tarda i fins a les 20.00h hi haurà concurs de coques i pastissos. Es farà també recollida de roba i joguina.  En totes les activitats es pot fer un donatiu que anirà íntegrament per la Marató. 

 • Anunci_ Consorci del Bages per a la Gestió de Residus 13 de desembre de 2018

  El Consell plenari del Consorci del Bages per a la gestió de residus, en sessió del dia 3 de desembre de 2018 va aprovar provisionalment la modificació de l'ordenança fiscal núm. 2, reguladora del preu públic per a la prestació del servei de tractament, eliminació de residus i venda de compost.

 • Dia 7 de desembre festa local de Rajadell 4 de desembre de 2018

  Us informem que el divendres 7 de desembre l'Ajuntament romandrà tancat per ser festa local.

 • Oficina d'atenció al nou sistema de recollida de residus 4 de desembre de 2018

  Oficina d'atenció per respondre dubtes sobre el nou sistema de reciclatge. Tots els dimecres de 12 a 14 h i de 17 a 19 h a l'Ajuntament.  Del 29 de novembre a l'1 de març 2019.

 • imatge Votació de propostes: què faries per Rajadell amb 30.000 euros- Del 24 de novembre al 9 de desembre 2018 30 de novembre de 2018

  Després d’haver recollit totes les vostres aportacions i haver valorat que compleixen els criteris requerits, n’hem escollit onze, que són les finalistes. D’entre aquestes sortiran les guanyadores, a partir de les vostres votacions.

 • Imatge Kit i targetes electròniques pels nous contenidors de resta i orgànica 16 de novembre de 2018

  Us informem que podeu venir a recollir el vostre kit  els dies: 21 de novembre de 16 a 19h, 23 de novembre d'11 a 14h i de 16 a 19h i 24 de novembre d'11 a 14h a la Sala de Plens de l'Ajuntament.  Com ja sabeu, el 29 de novembre es tancaran els contenidors de resta i d'orgànica. Per tal de facilitar-vos la separació a casa i l'aportació dels residus als nous contenidors, us facilitarem dues targetes electròniques, un cubell airejat per a l'orgànica, bosses compostables i un magnètic de nevera amb la informació bàsica. 

  Recordeu que per venir a buscar el kit, dins els dies i horaris establerts, cal que porteu la butlleu que heu rebut a casa. Sense aquest document no s'entregarà. 

 • Festa Major FESTA MAJOR DE RAJADELL. Del 3 al 18 de novembre. 14 de novembre de 2018

  Arriba la tardor i amb ella la Festa Major de Rajadell!  S'ha programat diferents activitats lúdiques que esperem que siguin atractives i que ens facin gaudir a grans i xics. Tothom hi és convidat! Us hi esperem!

   

 • Banner Rajadell Trail Race 11 de novembre 8 de novembre de 2018

  A les 10:00 h a la plaça de l'Església (nucli antic) inici del Rajadell Trail Race. Dos recorreguts competitius de 16Km i 10Km. Hi haurà també caminada popular coincidint amb el recorregut de 10kms. 

 • Anunci: Legalització cobert agrícola 31 d'octubre de 2018

  Legalització d'un cobert agrícola a la finca La Noguera. Seguint el procediment establert a l’article 47 del DL 1/2010, de 3 d’agost, pel que s’aprova el Text Refós de la Llei d’Urbanisme i l’article 57 i següents del Decret 64/2014, de 13 de maig, pel qual s’aprova el Reglament de Protecció de la Legalitat Urbanística, es sotmet a informació pública el projecte de referència pel termini d’un mes a comptar des del següent a la publicació d’aquest anunci al DOGC; podrà consultar-se l’expedient a les oficines municipals dins dels horaris habituals d’atenció al públic.

 • Anem al Kursaal a veure l'espectacle "La cobla a la Taverna" 24/10/2018 18 d'octubre de 2018

  Dins el programa gent gran Rajadell el dia 24 d'octubre a les 18:00 h anem al kursaal a veure l'espectacle "La cobra a la Taverna".  Preu 6 €/persona (cicle majors de 65 anys). Places limitades. Inscripcions fins al dilluns 22 trucant a l'Ajuntament de Rajadell (tel.- 938368026). El trasllat fins a Manresa és amb cotxes particulars. 

 • Aprovació inicial projecte d'obres "Millora i adequació del 1r tram del camí del Torrent del Daurell. 10 d'octubre de 2018

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 3 d’octubre de 2018 va aprovar per majoria absoluta el següent ACORD:

  Aprovar  Inicialment el projecte d’obres de “Millora i adequació del 1er tram del camí del Torrent del Daurell. Des de la Plaça de l’Era fins a l’indret de “La Sala” ”.

 • Redacció projecte "Millora i adequació del paviment de la pista poliesportiva" 10 d'octubre de 2018

  Els Serveis Tècnics Municipals han redactat el projecte de "Millora i adequació del paviment de la pista poliesportiva".

 • Aprovació inicial Projecte d'obres d'Ordenació d'Accés al Nucli Antic per la Plaça de l'Església 9 d'octubre de 2018

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 3 d’octubre de 2018 va aprovar per majoria absoluta el següent ACORD:

  “Aprovar Inicialment el projecte d’obres de Millora i Adequació de Vials i Aparcaments de la Zona del Cementiri del Nucli Antic. Ordenació d’accés al Nucli Antic per la Plaça de l’Església”.

 • Aprovació inicial projecte d'obres Punt d'entrada i connexió a la xarxa general Fibra Òptica 9 d'octubre de 2018

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 3 d’octubre de 2018 va aprovar per majoria absoluta el següent ACORD:

  Aprovar Inicialment el projecte d’obres “Punt d’entrada i connexió a la xarxa general Fibra Òptica”.

 • Projecte d'obres- Pla de Prevenció Incendis Forestals a les zones urbanes 8 d'octubre de 2018

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 3 d’octubre de 2018 va aprovar INICILAMENT el projecte tècnic: “Pla de prevenció d’Incendis Forestals a les zones urbanes del municipi: Nuclis dels Molins, l’Estació i les Casetes".

 • Projecte obres.Aprovació inicial Millora, adequació i ampliació del 1r tram del camí de la riera- Camí accés Nucli Antic. 8 d'octubre de 2018

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 3 d’octubre de 2018 va aprovar per majoria absoluta i inicialment el següent ACORD:

  “Aprovar el projecte d’obres de millora, adequació i ampliació del 1er tram del camí de la riera – des del pont fins al desviament de Cal Selga- Camí d’accés al Nucli Antic del poble".

 • Convocatòria Ple dia 03/10/2018 2 d'octubre de 2018

  En Joan Costa i Plans l’Alcalde-President de l’Ajuntament de Rajadell fa saber que el proper dia 3 d’octubre de 2018 ha convocat Ple de l’Ajuntament a les 17:30 hores amb l’ordre del dia següent previst inicialment.

 • Classes d'anglès per adults. Curs 2018-2019 19 de setembre de 2018

  Tornem a iniciar classes d'anglès a preus reduïts, iniciativa conjunta amb l'Ajuntament d'Aguilar i Fonollosa. Les classes les impartirà el professorat de l'acadèmia CLIL de Sant Joan de Vilatorrada. Aquestes inciaran el dia 1 d'octubre i tindran una durada d'1 hora. Els horaris de Rajadell seran el dilluns de 19 a 20h i els dimecres de 20.15 a 21.15h. a la sala annexa a la biblioteca del Nucli del Molins. Podeu fer la inscripció al c/e rajadell@diba.cat o trucant al 938368026. Si esteu interessats en les classes d'Aguilar o Fonollosa cal que truqueu als respectius Ajuntaments. Us adjuntem la taula d'horaris de les classes dels 3 municipis. 

   

 • Anunci: projecte ordenació i adequació de l'Accés al Nucli Antic per la plaça de l'església, zona cementiri. 2 d'agost de 2018

  A sol·licitud de l’Alcaldia i per part dels Serveis Tècnics Municipals s’ha redactat el projecte tècnic:

  “Ordenació i adequació de l’Accés al Nucli Antic de Rajadell per la plaça de l’Església, zona cementiri del Nucli Antic”

  El projecte romandrà a informació pública a les oficines municipals des del dia 26 de juliol de 2018 fins al dia 26 de setembre de 2018 i podrà consultar-se dins dels horaris habituals d’oficina.

Darrera actualització: 10.01.2019 | 13:08
Darrera actualització: 10.01.2019 | 13:08