Notícies

 • 16 d'abril de 2019 Taller del Riure

  Seguint amb els actes de la Gent Gran aquest any volíem ampliar oferint un taller.  Us convidem a tots els majors de 55 anys a participar en el primer taller del riure que es farà a Rajadell.

  Tindrà lloc el dimecres dia 15 de maig a les 16:30 hores al local de les escoles de Rajadell. Us agrairíem que feu inscripció per tal de fer una previsió de la quantitat de gent. En el cas de ser molts, traslladarem el taller a la Sala per estar més còmodes. (Tel. 93 8368026)

 • 16 d'abril de 2019 Aprovació Inicial "Ordenança per la promoció de les Instal·lacions d'autoconsum amb Energia Fotovoltaica en el municipi de Rajadell"

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 10 d’abril de 2019 va aprovar INICIALMENT “ l’Ordenança per la promoció de les Instal·lacions d’Autoconsum amb Energia Fotovoltaica en el municipi de Rajadell”.

  El Text integra de l’Ordenança, romandrà a exposició pública pel termini d’un mes a comptar des del següent a la publicació d’aquest anunci al BOP de Barcelona i podrà consultar-se a la pàgina Web Municipal i en horari d’atenció al públic a les oficines de l’Ajuntament.

 • foto 16 d'abril de 2019 l'Hora del Conte amb Mònica Torra_ Bibliobús Cavall Bernat

  Dilluns 6 de maig a les 18:00h la Mònica Torra ens explicarà el conte Eps! No és el que sembla..... a l'hora del conte del bibliobús Cavall Bernat. Serà a la Sala de l'ACR de Rajadell i hi haurà berenar per a tothom!! Us hi esperem!

 • imatge 8 d'abril de 2019 Sortides d'abril- Gent Gran

  Per aquest mes d'abril s'han organitzar dues sortides per la gent gran.

  TEATRE KURSAAL el dia 24 d'abril  a les 18:00h REMENA NENA és un conecrt decicat a "la Revista", el gènere teatral i musical més popular del Paral·lel barceloní de principis del segle XX, amb les veus del contratenor Jordi Domènech i el cantant d'Obeses Arnau Tordera, acompanyats per Orquestra Terrassa 48. Sentirem cuplets i música dels anys 30, actualitzats pel que fa a la forma i el contingut, amb un resultat explosiu.  Preu 6€. Trasllat fins a Manresa amb cotxes particulars o amb autobús de línea.

  LA BARCELONA MODERNISTRA II el dia 2 de maig. Es visitarà la maravellosa PEDERA, dinarem al FresCO i a la tarda podrem passejar pel centre o visitar espais culturals. Sortida de Rajadell del pàrquing del Reguer a les 9:30h. Preu 22€. Places limitades.  Inscripcions i pagament per rigorós ordre de fins dimecres 17 a Ajuntament de Rajadell.

 • 3 d'abril de 2019 Xerrada: Prevenció a la llar en gent gran

  S'informa que el pròxim dia 9 d'abril a les 12h a la Sala de Plens de l'Ajuntament es farà una xerrada de prevenció a la llar en gent gran a càrrec de Kima Borjas (infernera). Confirmeu assistència a l'Ajuntament de Rajadell 93-836.80.26

 • 28 de març de 2019 Construcció d'un dipòsit d'aigua potable a la Finca de Centellas-Rajadell

  En aplicació entre altres del que determinen els articles 47.4 i 48 del Text Refós de la Llei d’Urbanisme de Catalunya es sotmet a informació pública pel termini d’un mes a comptar des del següent a la publicació d’aquest anunci al DOGC, el projecte de referència.

  Podrà consultar-se a les oficines municipals dins dels horaris habituals d’atenció al públic.

 • imatge 28 de març de 2019 Taller pràctic de mobilitzacions per cuidadors

  El proper dia 2 d'abril  de 10 a 12 h al Consultori de Canet de Fals es farà un taller pràctic de mobilitzacions per cuidadors. El taller és obert a tothom.

 • imatge 19 de març de 2019 Rajadell torna al GRAN TEATRE DEL LICEU

  El proper diumenge 14 d'abril Rajadell torna al Gran Teatre del Liceu. L’òpera escollida per aquesta ocasió és   La Giocconda,  de Amilcare Ponchielli,  una obra amb forts trets passionals i dramàtics ambientada en la Venècia del x. XVII.

 • 19 de març de 2019 Nou servei de cita prèvia a l'ORGT

  Us comuniquem  que l’Organisme de Gestió Tributària han posat en marxa des del passat 1 de març , el nou servei de cita prèvia a tota la seva xarxa d’oficines.  L'accés directa per demanar cita prèvia és orgt.cat/cites .

 • 13 de març de 2019 Convocatoria Ple 18 de març de 2019

  En Joan Costa i Plans l’Alcalde-President de l’Ajuntament de Rajadell fa saber que el proper dia 18 de març de 2019 ha convocat Ple de l’Ajuntament a les 17:45 hores amb l’ordre del dia següent previst inicialment.

 • 17 de gener de 2019 Nou servei al ciutadà

  Us informem que des de l'Ajuntament hem posat al vostre servei un ordinador amb connexió a Internet.

  Per fer-ne ús és recomanable trucar a l’Ajuntament per concretar dia i hora, al telèfon 93- 836.80.26 de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h i dimecres també de 16.00 a 19.00h.

  Esperem que aquest nou servei sigui de la vostra utilitat.

 • foto 10 de gener de 2019 Els pressupostos participatius ja tenen les 4 propostes guanyadores

  Els primers Pressupostos participatius de Rajadell ja tenen resultats, gràcies a les votacions de tots vosaltres.

  Les quatre propostes guanyadores, i que es faran realitat els propers mesos, són: itineraris per a vianants per connectar amb Can Servitge , millorar l’entorn de la riera , adequar les voreres de Can Servitge i renovar la teulada de les Escoles . Tots ells projectes que contribuiran a fer un Rajadell millor per a tots i totes.

 • 10 de gener de 2019 Nota Informativa: Projectes d'obres i de millora de l'espai públic

  Aquests últims mesos a l’Ajuntament hem treballat entre altres assumptes en la preparació d’un seguit de projectes d’obres i de millora de l’espai públic que creiem que podran iniciar-se la seva execució els pròxims dies dins d’aquests més de gener:

 • Imatge 10 de gener de 2019 Deixalleria mòbil- Calendari 2019

  La deixalleria mòbil és un furgó que recorre els municipis consorciats, al qual es poden portar residus de mida petita que no es poden llençar als contenidors.  A Rajadell ve el segon i quart dissabte de mes, de les 10.30 a les 12.00h, a l'Estació. (Els dies festius no hi haurà servei). Veure document adjunt per més informació i per veure el calendari 2019.

 • 10 de gener de 2019 Canvi ubicació punt de recollida de residus- Can Servitge

  Us informem que a partir del divendres dia 18 de gener l’àrea de recollida de residus de Can Servitge estarà ubicada a la Rotonda davant de les bústies del Carrer Camí de Castellfollit.

   

 • Imatge 13 de desembre de 2018 Rajadell amb la Marató. Dissabte 15 de desembre

  Un any més Rajadell participa en la Marató de TV que enguany va dedicada al càncer, primera causa mortal a Catalunya.  

  A les 17.30 ballarem Zumba i a les 19.00h torna el Quinto. Al llarg de tota la tarda i fins a les 20.00h hi haurà concurs de coques i pastissos. Es farà també recollida de roba i joguina.  En totes les activitats es pot fer un donatiu que anirà íntegrament per la Marató. 

 • 13 de desembre de 2018 Anunci_ Consorci del Bages per a la Gestió de Residus

  El Consell plenari del Consorci del Bages per a la gestió de residus, en sessió del dia 3 de desembre de 2018 va aprovar provisionalment la modificació de l'ordenança fiscal núm. 2, reguladora del preu públic per a la prestació del servei de tractament, eliminació de residus i venda de compost.

 • 4 de desembre de 2018 Dia 7 de desembre festa local de Rajadell

  Us informem que el divendres 7 de desembre l'Ajuntament romandrà tancat per ser festa local.

 • 4 de desembre de 2018 Oficina d'atenció al nou sistema de recollida de residus

  Oficina d'atenció per respondre dubtes sobre el nou sistema de reciclatge. Tots els dimecres de 12 a 14 h i de 17 a 19 h a l'Ajuntament .  Del 29 de novembre a l'1 de març 2019.

 • imatge 30 de novembre de 2018 Votació de propostes: què faries per Rajadell amb 30.000 euros- Del 24 de novembre al 9 de desembre 2018

  Després d’haver recollit totes les vostres aportacions i haver valorat que compleixen els criteris requerits, n’hem escollit onze, que són les finalistes. D’entre aquestes sortiran les guanyadores, a partir de les vostres votacions.

 • 16 de novembre de 2018 Anem al Kursaal a veure l'espectacle "La Maternitat d'Elna" 28/11/2018

  Dins el programa gent gran Rajadell el dia 28 de novembre a les 18:00 h anem al kursaal a veure l'espectacle "La Maternitat d'Elna".  Preu 6 €/persona (cicle majors de 65 anys). Places limitades. Inscripcions fins al dimecres 21 trucant a l'Ajuntament de Rajadell (tel.- 938368026). El trasllat fins a Manresa és amb cotxes particulars. 

 • Imatge 16 de novembre de 2018 Kit i targetes electròniques pels nous contenidors de resta i orgànica

  Us informem que podeu venir a recollir el vostre kit  els dies: 21 de novembre de 16 a 19h, 23 de novembre d'11 a 14h i de 16 a 19h i 24 de novembre d'11 a 14h a la Sala de Plens de l'Ajuntament.  Com ja sabeu, el 29 de novembre es tancaran els contenidors de resta i d'orgànica. Per tal de facilitar-vos la separació a casa i l'aportació dels residus als nous contenidors, us facilitarem dues targetes electròniques, un cubell airejat per a l'orgànica, bosses compostables i un magnètic de nevera amb la informació bàsica. 

  Recordeu que per venir a buscar el kit , dins els dies i horaris establerts, cal que porteu la butlleu que heu rebut a casa . Sense aquest document no s'entregarà. 

 • Festa Major 14 de novembre de 2018 FESTA MAJOR DE RAJADELL. Del 3 al 18 de novembre.

  Arriba la tardor i amb ella la Festa Major de Rajadell!  S'ha programat diferents activitats lúdiques que esperem que siguin atractives i que ens facin gaudir a grans i xics. Tothom hi és convidat! Us hi esperem!

   

 • Banner 8 de novembre de 2018 Rajadell Trail Race 11 de novembre

  A les 10:00 h a la plaça de l'Església (nucli antic) inici del Rajadell Trail Race. Dos recorreguts competitius de 16Km i 10Km. Hi haurà també caminada popular coincidint amb el recorregut de 10kms. 

 • 31 d'octubre de 2018 Anunci: Legalització cobert agrícola

  Legalització d'un cobert agrícola a la finca La Noguera. Seguint el procediment establert a l’article 47 del DL 1/2010, de 3 d’agost, pel que s’aprova el Text Refós de la Llei d’Urbanisme i l’article 57 i següents del Decret 64/2014, de 13 de maig, pel qual s’aprova el Reglament de Protecció de la Legalitat Urbanística, es sotmet a informació pública el projecte de referència pel termini d’un mes a comptar des del següent a la publicació d’aquest anunci al DOGC; podrà consultar-se l’expedient a les oficines municipals dins dels horaris habituals d’atenció al públic.

 • . 24 d'octubre de 2018 Oficina Mòbil d' Informació al Consumidor - 30 octubre 2018

  Us informem que el dia 30 d'octubre de 2018 de 12:00h a 13:00h a la zona de l'estació hi haurà l' Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor. Aquest servei atent de forma gratuïta o personalitzada les vostres consultes i us ofereix informació i assessorament sobre temes de consum: assegurances, serveis bancaris, serveis a domicili, serveis turístics, habitatge, subministraments bàsics,...

 • 18 d'octubre de 2018 Anem al Kursaal a veure l'espectacle "La cobla a la Taverna" 24/10/2018

  Dins el programa gent gran Rajadell el dia 24 d'octubre a les 18:00 h anem al kursaal a veure l'espectacle "La cobra a la Taverna".  Preu 6 €/persona (cicle majors de 65 anys). Places limitades. Inscripcions fins al dilluns 22 trucant a l'Ajuntament de Rajadell (tel.- 938368026). El trasllat fins a Manresa és amb cotxes particulars. 

 • . 11 d'octubre de 2018 Xerrada 16/10/2018 a les 19h. La Sala (Nucli Antic) - Tancament de contenidors d'orgànica i resta

  Com sabeu, des del Consorci del Bages per a la Gestió de Residus, juntament amb tres municipis de la comarca –Balsareny, Sant Fruitós de Bages i Rajadell– iniciem un nou projecte amb l'objectiu de millorar els resultats de recollida selectiva actuals.
  Amb el sistema actual, de contenidors a la via pública oberts sense control d'accés, no aconseguim incrementar els percentatges i fa anys que estem estancats per sota el 40 %. Per contra, les directives europees ens obliguen a assolir resultats del 60 % l'any 2020.

 • 10 d'octubre de 2018 Aprovació inicial projecte d'obres "Millora i adequació del 1r tram del camí del Torrent del Daurell.

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 3 d’octubre de 2018 va aprovar per majoria absoluta el següent ACORD:

  Aprovar  Inicialment el projecte d’obres de “Millora i adequació del 1er tram del camí del Torrent del Daurell. Des de la Plaça de l’Era fins a l’indret de “La Sala” ”.

 • 10 d'octubre de 2018 Redacció projecte "Millora i adequació del paviment de la pista poliesportiva"

  Els Serveis Tècnics Municipals han redactat el projecte de "Millora i adequació del paviment de la pista poliesportiva".

 • 9 d'octubre de 2018 Aprovació inicial Projecte d'obres d'Ordenació d'Accés al Nucli Antic per la Plaça de l'Església

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 3 d’octubre de 2018 va aprovar per majoria absoluta el següent ACORD:

  “Aprovar Inicialment el projecte d’obres de Millora i Adequació de Vials i Aparcaments de la Zona del Cementiri del Nucli Antic. Ordenació d’accés al Nucli Antic per la Plaça de l’Església”.

 • 9 d'octubre de 2018 Aprovació inicial projecte d'obres Punt d'entrada i connexió a la xarxa general Fibra Òptica

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 3 d’octubre de 2018 va aprovar per majoria absoluta el següent ACORD:

  Aprovar Inicialment el projecte d’obres “Punt d’entrada i connexió a la xarxa general Fibra Òptica”.

 • 8 d'octubre de 2018 Projecte d'obres- Pla de Prevenció Incendis Forestals a les zones urbanes

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 3 d’octubre de 2018 va aprovar INICILAMENT el projecte tècnic: “Pla de prevenció d’Incendis Forestals a les zones urbanes del municipi: Nuclis dels Molins, l’Estació i les Casetes".

 • 8 d'octubre de 2018 Projecte obres.Aprovació inicial Millora, adequació i ampliació del 1r tram del camí de la riera- Camí accés Nucli Antic.

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 3 d’octubre de 2018 va aprovar per majoria absoluta i inicialment el següent ACORD:

  “Aprovar el projecte d’obres de millora, adequació i ampliació del 1er tram del camí de la riera – des del pont fins al desviament de Cal Selga- Camí d’accés al Nucli Antic del poble".

 • 2 d'octubre de 2018 Convocatòria Ple dia 03/10/2018

  En Joan Costa i Plans l’Alcalde-President de l’Ajuntament de Rajadell fa saber que el proper dia 3 d’octubre de 2018 ha convocat Ple de l’Ajuntament a les 17:30 hores amb l’ordre del dia següent previst inicialment.

 • Mostra 20 de setembre de 2018 VI Mostra de Productes de la Terra de Rajadell 22 i 23 de setembre

  Aquest cap de setmana, dissabte al matí i diumenge al matí, Rajadell celebra la VI Mostra de Productes de la Terra que enguany va dedicada a les herbes remeieres i les herbes medicinals. 

  Dissabte 22 al matí a les 9.30h tenim sortida de reconeixement de plantes al voltant de Rajadell. Punt de sortida Plaça de l'Era (Nucli Antic). No cal fer inscripció però si es vol cal trucar al 938368026 o c/ rajadell@diba.cat

  Diumenge 23 al matí de 9.00 a 15.00h tenim diverses activitats: Taller de cosmètica natural ( a càrrec de Terra Viva), taller-demostració Farmaciola Natural (a càrrec de Era Manresa), xerrada "Alimentació natural, plantes medicinals per pujar a prevenir i remeis tradicionals per ajudar a curar" (a càrrec de Dolça Revolució), visita guiada al Molí de l'oli, tallers per a nens, jocs per la quitxalla, passejades amb poni,degustaciosn dels nostres retaurants i tot això amenitzat per l'actuació dels Bastoners de Rajadell i colla bastonera convidada, els trabucaires de Rajadell i l'espectacle de Farsants universals d'arreu i d'enlloc.

  Tots els actes són gratuïts.

  Adjunt hi ha el programa de totes les activitats.

  Us esperem a Rajadell!

 • 19 de setembre de 2018 Classes d'anglès per adults. Curs 2018-2019

  Tornem a iniciar classes d'anglès a preus reduïts, iniciativa conjunta amb l'Ajuntament d'Aguilar i Fonollosa. Les classes les impartirà el professorat de l'acadèmia CLIL de Sant Joan de Vilatorrada. Aquestes inciaran el dia 1 d'octubre i tindran una durada d'1 hora. Els horaris de Rajadell seran el dilluns de 19 a 20h i els dimecres de 20.15 a 21.15h. a la sala annexa a la biblioteca del Nucli del Molins. Podeu fer la inscripció al c/e rajadell@diba.cat o trucant al 938368026. Si esteu interessats en les classes d'Aguilar o Fonollosa cal que truqueu als respectius Ajuntaments. Us adjuntem la taula d'horaris de les classes dels 3 municipis. 

   

 • 5 de setembre de 2018 Comencen de nou les activitats

  Com cada any, quan acaba l'estiu comencen l'activitat de pilates , la zumba , el taller de gimnàstica de la gent gran i el taller de dinamització de la gent gran . Totes elles es duen a terme a la Sala de la Biblioteca a les antigues escoles.

  Per apuntar-se cal trucar a l'Ajuntament al 93 836 80 26 o bé enviar c/e rajadell@diba.cat .

 • Cartell 30 d'agost de 2018 3r Concurs#instarajadell

  Participa en el 3r Concurs #instarajadell que cada any s'organitza en el marc de la Mostra de Productes de la Terra. Enguany la temàtica és Rajadell i la seva natura. Pots participar fins al 16 de setembre.

  Totes les fotos s'exposaran al punt d'informació el dia de la fira. El mateix dia de la fira el jurat triarà la guanyadora.

 • 20 d'agost de 2018 Explotació d'Oví/Cabrum a la finca Cal Planell

  A l’Oficina Comarcal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (Serveis Territorials a la Catalunya Central- C/ Prudenci Comellas, 6 de Manresa) tramiten un expedient administratiu d’activitat ramadera per una explotació d’OVI/CABRUM a la finca Cal Planell. 

   

 • 2 d'agost de 2018 Anunci: projecte ordenació i adequació de l'Accés al Nucli Antic per la plaça de l'església, zona cementiri.

  A sol·licitud de l’Alcaldia i per part dels Serveis Tècnics Municipals s’ha redactat el projecte tècnic:

  “Ordenació i adequació de l’Accés al Nucli Antic de Rajadell per la plaça de l’Església, zona cementiri del Nucli Antic”

  El projecte romandrà a informació pública a les oficines municipals des del dia 26 de juliol de 2018 fins al dia 26 de setembre de 2018 i podrà consultar-se dins dels horaris habituals d’oficina.

 • 2 d'agost de 2018 Anunci: Projecte d'ordenació d'ús i defensa dels camins rurals d'ús públic i Titularitat Municipal de Rajadell

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 27 de juny del 2018 va APROVAR INICIALMENT el projecte “d’Ordenança d’ús i defensa dels camins rurals d’ús públic i Titularitat Municipal de Rajadell”.

  El projecte d’Ordenança romandrà a exposició pública a les oficines municipals pel període de 3 mesos , fins al 30 d’octubre de 2018, per tal que pugui consultar-se i presentar en el seu cas les al·legacions, propostes i suggerències que es considerin oportunes i que poden suposar aportacions a la millora del text aprovat inicialment.

  El projecte d'ordenança també el trobareu a l'apartat de documentació dins de la mateixa notícia.

   

 • 2 d'agost de 2018 Problemes amb la recepció de TV via TDT

  Des de l’Ajuntament volem informar-vos que som totalment coneixedors de les molèsties que esteu patint els darrers mesos en la recepció de TV via TDT.

  Per la nostra part, volem que sapigueu que estem fent totes les gestions que estan a les nostres mans per tal de resoldre aquesta incidència tan aviat com sigui possible, malgrat això, no està sent gens fàcil doncs l’empresa Cellnex Telecom, responsable del servei i manteniment de la torre ubicada al Mas Miralles, no realitza les accions oportunes.

  Per aquest motiu, preguem a tots els veïns que qualsevol incidència relacionada directament amb la recepció de TV, presenti una reclamació a Cellnex Telecom trucant al 902.502.222 per tal de fer més pressió. D’altra banda, us demanem, si us plau, que complimenteu i ens feu arribar el qüestionari adjunt ( a les oficines o a tal de conèixer exactament les deficiències que patiu.

  Esperem que aviat quedi resolta aquesta incidència.

   

 • 2 d'agost de 2018 Comunicació situació meteorològica de perill per calor

  Des del Servei de Salut de la Generalitat de Catalunya ens fa arribar l'avís de temperatura màxima extrema, emès pel Servei Meteorològic de Catalunya pels dies 2 i 3 d'agost. Als documents adjunts podeu consultar com afectarà la comarca del Bages.

 • 13 de juliol de 2018 Anunci aprovació inicial DUPROCIM

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 27 de juny de 2018, va aprovar inicialment i per majoria absoluta el projecte: Document únic de PROTECCIÓ CIVIL MUNICIPAL (DUPROCIM).

  El projecte romandrà a exposició pública pel termini d’un mes a comptar des del dia següent al de la publicació d’aquest anunci al D.O.G.C. i podrà consultar-se a la web municipal i a les oficines municipals dins dels horaris habituals.

   

 • . 11 de juliol de 2018 RECORDEM! Presentació de propostes.- Què faries per Rajadell amb 30.000€?

  Us recordem que teniu fins al dia 31 de juliol de 2018 per fer-nos arribar les vostres propostes de Pressupost Participatiu. Com ja sabeu les podeu presentar de manera presencial a l'Ajuntament o via telemàtica a través de la nostra web a través del formulari adaptat que teniu més avall. Tota la informació la trobareu aquí annexada.

  Si tens alguna idea per millorar el nostre poble, digues-hi la teva!

 • 28 de juny de 2018 Horari d'estiu- Oficines Ajuntament

  S'informa que l'horari d'atenció al públic de l'1 de juliol al 30 de setembre serà de 8.30h a 14.30h.

 • . 21 de juny de 2018 Pressupostos participatius. Què faries per Rajadell amb 30.000€?

  Tal com es va informar  la reunió del dia 17 de juny l'Ajuntament inicia un procés de participació ciutadana perquè, entre tots i totes, decidim a què volem destinar 30.000€ per millorar el nostre municipi. Per l'Ajuntament és una satisfacció poder fer aquesta campanya que serveixi per escoltar-vos, per conèixer les vostres necessitats, prioritats i preferències, i per construir el Rajadell del futur amb les vostres aportacions. Volem convidar-vos a participar i fer camí juntament amb vosaltres.

  El procés tindrà 2 fases ben diferenciades: presentació de propostes i votació .  Pròximament rebreu a casa la butlleta per fer les propostes i també s'habilitarà un apartat de la web de l'Ajuntament per presentar-les on-line.

   

 • Casal d'Estiu 24 de maig de 2018 Inscripcions obertes del Casal d'Estiu Intermunicipal

  "Posa't en forma" és la proposta estiu del casal d'estiu intermunipal Aguilar de Segarra, Rajadell i Fonollosa. Les inscripcions fins el 15 de juny en un  dels tres ajuntaments.

  Dates del Casal: del 25 de juny al 3 d'agost i del 3 al 7 de setemebre. 7 setmanes.

   

Darrera actualització: 10.01.2019 | 13:08
Darrera actualització: 10.01.2019 | 13:08