Notícies

 • Sol·licituds de cremes de restes agrícoles 25 de març de 2020

  L’Ajuntament de Rajadell informa que el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha habilitat un canal a la seva pàgina web per tal que aquelles persones que necessitin realitzar cremes de restes agrícoles com a part de la seva activitat ho puguin sol·licitar mentre durin les mesures excepcionals.

 • Consulta IAE 24 de març de 2020

  En compliment del que disposa l'article 3 del RD 243/1995, de 17 de febrer, pel qual es dicten normes per a la gestió de l'Impost sobre activitats econòmiques s'anuncia que durant el termini comprès entre els dies 1 d'abril al 20 de maig d'enguany romandrà a disposició del públic la matrícula de l'Impost sobre activitats econòmiques per a l’any 2020, comprensiva dels subjectes passius per quota municipal no exempts de cadascun d’ells,

 • IMP! CANVIS ORGANITZATIUS CAP SANT JOAN DE VILATORRADA 23 de març de 2020

  Us informem que a partir de demà 24 de març es fusionen les Àrees Bàsiques de Salut (ABS) de Cardona, Súria i Sant Joan de Vilatorrada per falta de professionals.

  Directrius de la directora del CAP de Sant Joan de Vilatorrada

  L'antenció telefònica de 8:00 a 20:00 estarà redirigida a Súria. De 20:00 a 8:00 caldrà trucar al 061. En cas d'emergència vital utilitzar el 112. És molt important NO ANAR A MANRESA perquè està saturat.

  Recordeu que teniu altres vies d'atenció no presencials com La Meva Salut (LMS) i les trucades. Si comuniquen, seguiu insistint abans de sortir de casa.

  ÉS DE VITAL IMPORTÀNCIA EL CONFINAMENT DE LA POBLACIÓ

 • NOTA INFORMATIVA 15 de març de 2020

  Joan Carles Lluch de la Torre, Alcalde de l’Ajuntament de Rajadell ha dictat un BAN relatiu a les mesures que cal adoptar per evitar la propagació del coronavirus Covid-19 i de la declaració de l'Estat d'Alarma.

 • NOTA INFORMATIVA 13 de març de 2020

  Com a mesura de contenció i per evitar la propagació del coronavirus l’Ajuntament de Rajadell ha pres com a mesura extraordinària, per garantir la seguretat i salut de la tota la ciutadania, la suspensió temporal -a partir d’avui- de l’atenció presencial en les oficines de l’Ajuntament.

  L’atenció es continuarà prestant a través dels següents canals:

  - TELEMÀTIC, a l’adreça http://www.rajadell.cat/serveis-i-tramits/tramits-i-gestions/

  -  TELEFÒNIC, a través del 938368026 en horari de 09:00 a 14:00 hores de dilluns a divendres i dimecres de 16:00 a 18:30 hores.

  La intenció d’aquestes mesures restrictives que estem adoptant és per contenir la propagació incontrolada del COVID-19 i el col·lapse del sistema de salut.

  Des de l’Ajuntament volem transmetre un missatge de confiança en el nostre sistema de salut però necessitem la col·laboració de tota la ciutadania per fer front a aquesta situació que estem vivint.

   

  Rajadell, 13 de març de 2020

 • Anul·lada Oficina Mòbil del Consumidor del dia 24 de març 12 de març de 2020

  L’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor programada pel dia 24 de març queda anul·lada fins a nou avís com a mesura de prevenció davant del COVID-19.

  Aquesta mesura ha estat adoptada per la Diputació de Barcelona, titular de l’Oficina Mòbil.

 • Ajuntament romandrà tancat per formació 12 de març de 2020

  L’Ajuntament de Rajadell romandrà tancat al matí els propers dimecres 18 i 25 de març per formació del personal.

   

 • Estafa dels falsos sanitaris 12 de març de 2020

  Us informem que falsos sanitaris intenten accedir als domicilis vestits en bata blanca i podrien cobrar-te la falsa assistència o aprofitar per robar a casa teva.

 • L'Ajuntament adopta mesures de prevenció davant del COVID-19 11 de març de 2020

  Fins a nou avís queden tancats diversos equipaments i espais municipals fins a dia 27 de març de 2020. A més, queden suspeses: les visites turístiques, les classes de pilates, les activitats de la gent gran, les classes de zumba, les classes d'anglès i el curs de de la pàgina web.

  L'Ajuntament romandrà obert en horari habitual d'atenció al públic.

 • Foto emprenadoria Xerrada informativa: EMPRENADORIA. VOLS CREAR EL TEU PROJECTE WEB? 20 de febrer de 2020

  L'Ajuntament organitza la xerrada informativa d'emprenadoria: Vols crear el teu projecte web? a càrrec de Àlvaro Peña. Aquest és un primer contacte per saber els interessos i necessitats dels usuaris amb opció de fer un curs de formació on es treballin els temes d'Internet, Marketing i Emprenadoria.

  La xerrada serà el dijous 5 de març a les 18.00h a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Per assistir-hi cal trucar a l'Ajuntament al 93 836 80 26

 • Imatge Curs de Monitors/es 19 de febrer de 2020

  T'agradaria fer el curs de monitors/es aquest estiu?   Si tens més de 18 anys i tens ganes de treballar amb infants, no t'ho pensis més i informa-te'n. Per més informació truca a l'Ajuntament al 93 836 80 26. Data límit per apuntar-se 28/02/2020. Aquest curs es realitzarà a Fonollosa. 

 • Activitats gent gran Activitats Febrer- Març Gent Gran 18 de febrer de 2020

  Dins el marc de les activitats per la gent gran s'han organitzat diferents activitats pels mesos de febrer i març. (en el document adjunt hi teniu tota la informació).

  - Sortida a les cases de Matamargó- Dijous 27 de febrer.

  - Taller de fanalets solars- Dijous 12 de març a les 18.00h

  -  Espectacle al Kursaal - La Principal de la Bisbal. - Dimecres 25 de març a les 18.00h

  - Taller de Ball de Saló- Dijous 2 d'abril a les 17.00h 

 • Calendari Fiscal 2020 17 de febrer de 2020

  L'Ajuntament de Rajadell informa que el document adjunt trobareu la informació del Calendari Fiscal dels Impostos Muncipals 2020 de Rajadell.

 • Recordatori de la normativa d'animals de companyia per millorar la convivència al poble 30 de gener de 2020

  Degut a l'increment de queixes i comportaments poc cívics per part d'algun/es veïn/es dels nostre municipi, l'Ajuntament recorda a tots els propietaris d'animals de companyia els deure i obligacions que estan regulats a l'Ordenança Reguladora de la tinença d'animals aprovada el 2017.

 • Vols viatjar a Irlanda al mes d'agost? Informa't! 29 de gener de 2020

  Tens ganes de viure amb una família d'acollida? T'agradaria apendre anglès mentre treballes? Voldries viatjar amb la teva família?  Si hi estàs interessat/da vine el divendres 31 de gener a les 18h a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Es farà una reunió on s'explicarà les diferents opcions (família d'acollida, hostels, excursions,...) per aconseguir un immersió lingüística completa i gaudir d'una experiència única.

 • Deixalleria mòbil 2020 Deixalleria mòbil- Calendari 2020 7 de gener de 2020

  La deixalleria mòbil és un furgó que recorre els municipis consorciats, al qual es poden portar residus de mida petita que no es poden llençar als contenidors.  A Rajadell ve el segon i quart dissabte de mes, de les 10.30 a les 12.00h, a l'Estació. (Els dies festius no hi haurà servei). Veure document adjunt per més informació i per veure el calendari 2020.

 • Projecte de construcció de ressalts 30 d'octubre de 2019

  Per part dels Serveis Tècnics Municipals s’ha redactat un projecte per la Construcció de 7 ressalts (reductors de velocitat) al Camí de Can Servitge, al Camí de Fals, als Molins, Les Casetes i Monistrolet.

 • Comunicacions de Crema 23 d'octubre de 2019

  Us informem que  ja es poden tramitar les solicituds de comuniccaió de crema pel període de 16 d'octubre al 14 de març. La tramitació es pot fer a les oficines de l'Ajuntament o a telemàticament en aquest link

 • Aprovació definitiva ordenança 9 d'octubre de 2019

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 2 d’octubre de 2019 va aprovar DEFINITIVAMENT “l’Ordenança per la promoció de les instal·lacions d’Autoconsum amb Energia Fotovoltaica en el municipi de Rajadell”.

 • Logo Classes de zumba a Rajadell 19 de setembre de 2019

  Un any més l'Ajuntament organitza l'activitat de Zumba. Aquesta es duu a terme tots el dimarts de 20 a 21 h a la Sala de la biblioteca. Els interessats cal que truqueu a l'Ajuntament al tel 93 836 80 26 o bé enviar c/e a rajadell@diba.cat.El preu és de 15 €/ mensuals. Vine a moure el cos a ritme de zumba!

 • Oficina de Turisme 3 de setembre de 2019

  Us informem que l'oficina de turisme romandrà tancada el mes de setembre

 • Expedient de legalització ampliació granja Centellas- Rajadell (Bages) 6 d'agost de 2019

  En data 12-07-2019 s’ha presentat al Registre General de l’Ajuntament de Rajadell el Projecte Tècnic de referència  que es sotmet a informació pública pel termini d’un mes a comptar des del següent a la publicació d’aquest anunci al D.O.G.C. i sempre fins al dia 15 d’octubre de 2019. Podrà consultar-se a la Web de l’Ajuntament de Rajadell i a les oficines municipals dins dels horaris habituals d’atenció al públic.

 • Classes d'anglès curs 2019-2020 amb l'acadèmia Clil Catalònia 31 de juliol de 2019

  Tornem a iniciar classes d'anglès a preus reduïts, iniciativa conjunta amb l'Ajuntament d'Aguilar i Fonollosa. Les classes les impartirà el professorat de l'acadèmia CLIL de Sant Joan de Vilatorrada. Aquestes inciaran el dia 1 d'octubre i tindran una durada d'1 hora. Els horaris de Rajadell seran el dilluns de 19 a 20h i els dimecres de 20.15 a 21.15h. a la sala annexa a la biblioteca del Nucli del Molins. Podeu fer la inscripció al c/e rajadell@diba.cat o trucant al 938368026. Si esteu interessats en les classes d'Aguilar o Fonollosa cal que truqueu als respectius Ajuntaments. Us adjuntem la taula d'horaris de les classes dels 3 municipis. 

 • Anunci- Projecte de reforma de l'edifici de la Rectoria del Nucli Antic de Rajadell 11 de juliol de 2019

  Per part dels Serveis Tècnics de l’Ajuntament s’ha redactat el “Projecte Tècnic per la Reforma i adequació de la coberta i altres estructures de l’edifici de la Rectoria del Nucli Antic de Rajadell”.

  El projecte romandrà a exposició pública fins al 15 de d’agost de 2019 a les oficines de l’Ajuntament i podrà consultar-se dins dels horaris d’atenció al públic i a la web municipal.

  Les obres estan previstes executar-les dins del quart trimestre d’aquest 2019.

  El projecte es complementarà posteriorment amb altres com de l’accessibilitat  i redistribució interna.

 • Anunci de cobrament IAE 2019 11 de juliol de 2019

  Adjuntem amb el present anunci comunicació rebuda per part de l'Agencia Tributaria referent al cobrament de l'IAE 2019.

 • Campanya de prevenció i sensibilització davant els riscos d'estiu 27 de juny de 2019

  Des de Protecció Civil inicien un any més la campanya de prevenció i sensibilització davant dels riscos d'estiu. Posen a l'abast de la ciutadania els consells d'autoprotecció davant els riscos d'estiu. Tota aquesta informació està a la vostra disposició en els enllaços que s'adjunten.

 • Imatge Viu l'estiu a Rajadell ! 26 de juny de 2019

  Un any més l'Ajuntament juntament amb entitats del poble organitzen amb molta il·lusió un reguitzell d'actes i activitats per a totes les edats per gaudir d'un bon estiu a Rajadell!

 • Horari estiu 2019- Oficines de l'Ajuntament 26 de juny de 2019

  S'informa que l'horari d'atenció al públic de l'1 de juliol al 30 de setembre serà de 8.30 h a 14.30 h

 • Imatge Alerta detecció de la plaga de la papallona del boix. 19 de juny de 2019

  Des del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació informen de l'agressiva plaga de la papallona de boix (Cydalima perspectalis). Es tracta d'una papallona, les erugues de la qual, s'alimenten de fulles de boix. La combinació de colors de la papallona, les seves ales blanques amb vora marró externa, la fan inconfusible.

 • Adjudicació de l'obra "Construcció de cunetes i arranjament de diversos vials a Can Servitge" 13 de juny de 2019

  Us informem que un cop informades pel Tècnic Municipal les propostes tècniques i econòmiques presentades per l'execució de l'obra:  "Construcció de cunetes i arranjament de diversos vials a Can Servitge"  la mesa de contractació/ òrgan de contractació i amb el vistiplau del Ple municipal en funcions del dia 12/06/2019 han procedit a l'adjudicació d'aquesta.

 • Foto Oliver Twist! el gran Musical de l'Escola de Fonollosa 12 de juny de 2019

  Arriba el Musical de l'Escola de Fonollosa  OLIVER TWIST amb més de 40 nens i nens a l'escenari!  El dimecres 19 de juny es representarà a Manresa al Kursaal a les 8 del vespre. Els nens i nenes de l'Escola de Fonollosa, l'escola de tots, us esperen!!  

  La venda d'entrades per Manresa a www.kursaal.cat o a taquilla.

 • Projecte d'obres. Urbanització del Carrer Major del Nucli Antic de Rajadell 25 d'abril de 2019

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 10 d’abril de 2019 va aprovar INICIALMENT el projecte d’obres de referència.

  Sotmetre el projecte a informació pública pel termini d’un mes a comptar des del següent a la publicació d’aquest anunci al D.O.G de Catalunya.

  El projecte executiu es pot consultar en el document adjunt en l'espai de documentació  i de forma presencial  a les oficines municipals dins de l’horari d’atenció al públic.

 • Aprovació Inicial "Ordenança per la promoció de les Instal·lacions d'autoconsum amb Energia Fotovoltaica en el municipi de Rajadell" 16 d'abril de 2019

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 10 d’abril de 2019 va aprovar INICIALMENT “l’Ordenança per la promoció de les Instal·lacions d’Autoconsum amb Energia Fotovoltaica en el municipi de Rajadell”.

  El Text integra de l’Ordenança, romandrà a exposició pública pel termini d’un mes a comptar des del següent a la publicació d’aquest anunci al BOP de Barcelona i podrà consultar-se a la pàgina Web Municipal i en horari d’atenció al públic a les oficines de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 10.01.2019 | 13:08
Darrera actualització: 10.01.2019 | 13:08