Notícies

 • 3 d'agost de 2018 VI Mostra de Productes de la Terra 22 i 23 de setembre

  Un any més arriba la Mostra de Productes de la Terra a Rajadell. Enguany serà la 6a edició i anirà dedicada a les herbes remeieres i medicinals.

  El dissabte dia 22 al matí farem una sortida matinal de reconeixement de les plantes al voltant de Rajadell.

  El diumenge 23 de 9.00 h a 15.00 h al Nucli Antic de Rajadell se celebrarà la VI Mostra. Comptarem amb xerrades, tallers, tallers-demostracions relacionats tots amb aquest tema de les herbes remeieres i medicinals. A part també d'actuacions, espectacles, jocs i altres que aniran animant tot el matí del diumenge.

  Adjunt podeu consultar el programa que s'ha preparat.

  Tots els actes seran gratuïts.

  En el cas de voler participar com a paradista trobareu adjunt la carta i el full d'inscripcions. En el cas de ser paradista de productes del món de les herbes remeieres i medicinals cal mirar la carta " carta_parades herbes remeieres i medicinals".

   

 • 2 d'agost de 2018 Anunci: projecte ordenació i adequació de l'Accés al Nucli Antic per la plaça de l'església, zona cementiri.

  A sol·licitud de l’Alcaldia i per part dels Serveis Tècnics Municipals s’ha redactat el projecte tècnic:

  “Ordenació i adequació de l’Accés al Nucli Antic de Rajadell per la plaça de l’Església, zona cementiri del Nucli Antic”

  El projecte romandrà a informació pública a les oficines municipals des del dia 26 de juliol de 2018 fins al dia 26 de setembre de 2018 i podrà consultar-se dins dels horaris habituals d’oficina.

 • 2 d'agost de 2018 Anunci: Projecte d'ordenació d'ús i defensa dels camins rurals d'ús públic i Titularitat Municipal de Rajadell

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 27 de juny del 2018 va APROVAR INICIALMENT el projecte “d’Ordenança d’ús i defensa dels camins rurals d’ús públic i Titularitat Municipal de Rajadell”.

  El projecte d’Ordenança romandrà a exposició pública a les oficines municipals pel període de 3 mesos , fins al 30 d’octubre de 2018, per tal que pugui consultar-se i presentar en el seu cas les al·legacions, propostes i suggerències que es considerin oportunes i que poden suposar aportacions a la millora del text aprovat inicialment.

  El projecte d'ordenança també el trobareu a l'apartat de documentació dins de la mateixa notícia.

   

 • 2 d'agost de 2018 Problemes amb la recepció de TV via TDT

  Des de l’Ajuntament volem informar-vos que som totalment coneixedors de les molèsties que esteu patint els darrers mesos en la recepció de TV via TDT.

  Per la nostra part, volem que sapigueu que estem fent totes les gestions que estan a les nostres mans per tal de resoldre aquesta incidència tan aviat com sigui possible, malgrat això, no està sent gens fàcil doncs l’empresa Cellnex Telecom, responsable del servei i manteniment de la torre ubicada al Mas Miralles, no realitza les accions oportunes.

  Per aquest motiu, preguem a tots els veïns que qualsevol incidència relacionada directament amb la recepció de TV, presenti una reclamació a Cellnex Telecom trucant al 902.502.222 per tal de fer més pressió. D’altra banda, us demanem, si us plau, que complimenteu i ens feu arribar el qüestionari adjunt ( a les oficines o a tal de conèixer exactament les deficiències que patiu.

  Esperem que aviat quedi resolta aquesta incidència.

   

 • 2 d'agost de 2018 Comunicació situació meteorològica de perill per calor

  Des del Servei de Salut de la Generalitat de Catalunya ens fa arribar l'avís de temperatura màxima extrema, emès pel Servei Meteorològic de Catalunya pels dies 2 i 3 d'agost. Als documents adjunts podeu consultar com afectarà la comarca del Bages.

 • 13 de juliol de 2018 Anunci aprovació inicial DUPROCIM

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 27 de juny de 2018, va aprovar inicialment i per majoria absoluta el projecte: Document únic de PROTECCIÓ CIVIL MUNICIPAL (DUPROCIM).

  El projecte romandrà a exposició pública pel termini d’un mes a comptar des del dia següent al de la publicació d’aquest anunci al D.O.G.C. i podrà consultar-se a la web municipal i a les oficines municipals dins dels horaris habituals.

   

 • . 11 de juliol de 2018 RECORDEM! Presentació de propostes.- Què faries per Rajadell amb 30.000€?

  Us recordem que teniu fins al dia 31 de juliol de 2018 per fer-nos arribar les vostres propostes de Pressupost Participatiu. Com ja sabeu les podeu presentar de manera presencial a l'Ajuntament o via telemàtica a través de la nostra web a través del formulari adaptat que teniu més avall. Tota la informació la trobareu aquí annexada.

  Si tens alguna idea per millorar el nostre poble, digues-hi la teva!

 • 28 de juny de 2018 Horari d'estiu- Oficines Ajuntament

  S'informa que l'horari d'atenció al públic de l'1 de juliol al 30 de setembre serà de 8.30h a 14.30h.

 • Casal d'Estiu 24 de maig de 2018 Inscripcions obertes del Casal d'Estiu Intermunicipal

  "Posa't en forma" és la proposta estiu del casal d'estiu intermunipal Aguilar de Segarra, Rajadell i Fonollosa. Les inscripcions fins el 15 de juny en un  dels tres ajuntaments.

  Dates del Casal: del 25 de juny al 3 d'agost i del 3 al 7 de setemebre. 7 setmanes.

   

 • 4 d'abril de 2018 Anunci quotes municipals IAE 2018

  Entre els dies 3 i 17 d’abril del 2018, ambdós inclosos restaran a disposició del públic les matrícules dels subjectes passius per quota municipal no exempts corresponent a l’any 2018 de Rajadell de l’I.A.E.

  Aquesta matrícula ha estat formada per l’O.A.L.G.T i aprovada per resolució de Gerència de 5 de març del 2018.

  Les persones interessades poden consultar la seva matrícula a l’Ajuntament dins dels horaris habituals d’oficina i dels terminis establerts al principi d’aquest anunci.

 • 22 de gener de 2018 A partir del 8 de febrer de 2018 nou horari del Consultori de Rajadell

  Informem que a partir del dia 8 de febrer de 2018 l'horari del consultori de Rajadell serà els dimarts de 12.30 h a 13.30 h i els dijous de 8.30 h a 9.30 h .

 • 11 d'agost de 2017 Classes d'anglès per adults
  L'Ajuntament de Rajadell juntament amb l'acadèmia Friends de Manresa organitza classes d'anglès per adults amb activitats d'speaking (conversa), jocs, debats i presentacions en anglès. L'horari que es proposa és dimecres de 20:15 a 21:15h o bé els divendres de 19:00 a 20:00h. Les classes tindran lloc a la Sala Annexe a la Biblioteca (Nucli dels Molins) i el preu és de 18€/mes. Qui estigui interessat cal que truqui a l'Ajuntament comunicant la seva preferència d'horari. Veure la informació a documents adjunts.
   
  Aquesta activitat es fa també conjuntament amb els municipis d'Aguilar de Segarra i Fonollosa. Si per temes d'horaris va millor anar a fer les classes a un altre municipi caldrà trucar directament a l'Ajuntament corresponent.

   

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49