Notícies

 • imatge LICEU A LA FRESCA 27 de juny de 2019

  El dia 28 de juny a les 22:00 h a la Plaça de l'Església,  torna LICEU A LA FRESCA amb l'òpera TOSCA de Giacomo Puccini

  L’objectiu del Liceu a la fresca és difondre la música i l’òpera al major nombre de ciutadans ampliant així la cultura operístic​a.

 • Campanya de prevenció i sensibilització davant els riscos d'estiu 27 de juny de 2019

  Des de Protecció Civil inicien un any més la campanya de prevenció i sensibilització davant dels riscos d'estiu. Posen a l'abast de la ciutadania els consells d'autoprotecció davant els riscos d'estiu. Tota aquesta informació està a la vostra disposició en els enllaços que s'adjunten.

 • Dia 25 de juny- Festa Local 20 de juny de 2019

  S'informa que el dimarts dia 25 de juny de 2019 l'Ajuntament romandrà tancat per ser festa local.

 • Dissabte 22 de juny Festa Major de Can Servitge 20 de juny de 2019

  Un any més els veïns i veïnes de Sant Salvador de Vallformosa organitzen la Festa Major de Can Servitge. Enguany serà el dia 22 de juny i han programat tot un reguitzell d'activitats per poder gaudir de la festa durant tot el dia.  Tothom hi és convidat!

  (Trobareu el programa en el document adjunt)

 • Convocatòria Ple Extraordinari 26 de juny de 2019 19 de juny de 2019

  Sr. Joan Carles Lluch de la Torre, Alcalde-President de l’Ajuntament de Rajadell us convoca al Ple Extraordinari de l’Ajuntament de Rajadell.

  En aplicació entre altres dels articles 20 i 21 de la Llei Reguladora de les Bases de Règim Local i els articles 38, 44, 46 i 78 del Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals us convoco a una reunió extraordinària el proper dia 26 de juny de 2019.

  Lloc: Sala de Plens a les 17:30 hores. Ordre del dia inicialment previst.

 • Imatge Viu l'estiu a Rajadell ! 19 de juny de 2019

  Un any més l'Ajuntament juntament amb entitats del poble organitzen amb molta il·lusió un reguitzell d'actes i activitats per a totes les edats per gaudir d'un bon estiu a Rajadell!

 • Imatge Revetlles amb precaució 19 de juny de 2019

  Des de Protecció Civil ens dónen consells sobre petards i fogueres per tenir una revetlla sense risc. 

 • Imatge Alerta detecció de la plaga de la papallona del boix. 19 de juny de 2019

  Des del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació informen de l'agressiva plaga de la papallona de boix (Cydalima perspectalis). Es tracta d'una papallona, les erugues de la qual, s'alimenten de fulles de boix. La combinació de colors de la papallona, les seves ales blanques amb vora marró externa, la fan inconfusible.

 • Horari estiu 2019- Oficines de l'Ajuntament 13 de juny de 2019

  S'informa que l'horari d'atenció al públic de l '1 de juliol al 30 de setembre serà de 8.30 h a 14.30 h

 • Adjudicació de l'obra "Construcció de cunetes i arranjament de diversos vials a Can Servitge" 13 de juny de 2019

  Us informem que un cop informades pel Tècnic Municipal les propostes tècniques i econòmiques presentades per l'execució de l'obra:   "Construcció de cunetes i arranjament de diversos vials a Can Servitge"   la mesa de contractació/ òrgan de contractació i amb el vistiplau del Ple municipal en funcions del dia 12/06/2019 han procedit a l'adjudicació d'aquesta.

 • Casal Estiu 2019- Inscripcions obertes 12 de juny de 2019

  "Reinventem-nos i Stage Esportiu"  són les propostes del casal d'estiu intermunipal Aguilar de Segarra, Rajadell i Fonollosa. Les inscripcions fins el 16 de juny en un  dels tres ajuntaments.

  Dates del Casal "Reinventem-nos" és del 25 de juny al 2 d'agost i del 26 al 10 de setembre per edats de P-2 a 6è d'EP

  Dates del Casal "Stage Esportiu"   és del 1 al 19 juliol per edats de 5è EP a 2n ESO

  Adjunt teniu tota la informació del Casal i els fulls per fer la inscripció.

   

 • Foto Oliver Twist! el gran Musical de l'Escola de Fonollosa 12 de juny de 2019

  Arriba el Musical de l'Escola de Fonollosa   OLIVER TWIST amb més de 40 nens i nens a l'escenari!  El dimecres 19 de juny  es representarà a Manresa al Kursaal a les 8 del vespre. Els nens i nenes de l'Escola de Fonollosa, l'escola de tots, us esperen!!  

  La venda d'entrades per Manresa a www.kursaal.cat o a taquilla.

 • Projecte d'obres. Urbanització del Carrer Major del Nucli Antic de Rajadell 25 d'abril de 2019

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 10 d’abril de 2019 va aprovar INICIALMENT el projecte d’obres de referència.

  Sotmetre el projecte a informació pública pel termini d’un mes a comptar des del següent a la publicació d’aquest anunci al D.O.G de Catalunya.

  El projecte executiu es pot consultar en el document adjunt en l'espai de documentació  i de forma presencial  a les oficines municipals dins de l’horari d’atenció al públic.

 • Aprovació Inicial "Ordenança per la promoció de les Instal·lacions d'autoconsum amb Energia Fotovoltaica en el municipi de Rajadell" 16 d'abril de 2019

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 10 d’abril de 2019 va aprovar INICIALMENT “ l’Ordenança per la promoció de les Instal·lacions d’Autoconsum amb Energia Fotovoltaica en el municipi de Rajadell”.

  El Text integra de l’Ordenança, romandrà a exposició pública pel termini d’un mes a comptar des del següent a la publicació d’aquest anunci al BOP de Barcelona i podrà consultar-se a la pàgina Web Municipal i en horari d’atenció al públic a les oficines de l’Ajuntament.

 • Construcció d'un dipòsit d'aigua potable a la Finca de Centellas-Rajadell 28 de març de 2019

  En aplicació entre altres del que determinen els articles 47.4 i 48 del Text Refós de la Llei d’Urbanisme de Catalunya es sotmet a informació pública pel termini d’un mes a comptar des del següent a la publicació d’aquest anunci al DOGC, el projecte de referència.

  Podrà consultar-se a les oficines municipals dins dels horaris habituals d’atenció al públic.

 • Nou servei de cita prèvia a l'ORGT 19 de març de 2019

  Us comuniquem  que l’Organisme de Gestió Tributària han posat en marxa des del passat 1 de març , el nou servei de cita prèvia a tota la seva xarxa d’oficines.  L'accés directa per demanar cita prèvia és orgt.cat/cites .

 • Nou servei al ciutadà 17 de gener de 2019

  Us informem que des de l'Ajuntament hem posat al vostre servei un ordinador amb connexió a Internet.

  Per fer-ne ús és recomanable trucar a l’Ajuntament per concretar dia i hora, al telèfon 93- 836.80.26 de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h i dimecres també de 16.00 a 19.00h.

  Esperem que aquest nou servei sigui de la vostra utilitat.

 • foto Els pressupostos participatius ja tenen les 4 propostes guanyadores 10 de gener de 2019

  Els primers Pressupostos participatius de Rajadell ja tenen resultats, gràcies a les votacions de tots vosaltres.

  Les quatre propostes guanyadores, i que es faran realitat els propers mesos, són: itineraris per a vianants per connectar amb Can Servitge , millorar l’entorn de la riera , adequar les voreres de Can Servitge i renovar la teulada de les Escoles . Tots ells projectes que contribuiran a fer un Rajadell millor per a tots i totes.

 • Nota Informativa: Projectes d'obres i de millora de l'espai públic 10 de gener de 2019

  Aquests últims mesos a l’Ajuntament hem treballat entre altres assumptes en la preparació d’un seguit de projectes d’obres i de millora de l’espai públic que creiem que podran iniciar-se la seva execució els pròxims dies dins d’aquests més de gener:

 • Imatge Deixalleria mòbil- Calendari 2019 10 de gener de 2019

  La deixalleria mòbil és un furgó que recorre els municipis consorciats, al qual es poden portar residus de mida petita que no es poden llençar als contenidors.  A Rajadell ve el segon i quart dissabte de mes, de les 10.30 a les 12.00h, a l'Estació. (Els dies festius no hi haurà servei). Veure document adjunt per més informació i per veure el calendari 2019.

 • Canvi ubicació punt de recollida de residus- Can Servitge 10 de gener de 2019

  Us informem que a partir del divendres dia 18 de gener l’àrea de recollida de residus de Can Servitge estarà ubicada a la Rotonda davant de les bústies del Carrer Camí de Castellfollit.

   

 • Imatge Rajadell amb la Marató. Dissabte 15 de desembre 13 de desembre de 2018

  Un any més Rajadell participa en la Marató de TV que enguany va dedicada al càncer, primera causa mortal a Catalunya.  

  A les 17.30 ballarem Zumba i a les 19.00h torna el Quinto. Al llarg de tota la tarda i fins a les 20.00h hi haurà concurs de coques i pastissos. Es farà també recollida de roba i joguina.  En totes les activitats es pot fer un donatiu que anirà íntegrament per la Marató. 

 • Anunci_ Consorci del Bages per a la Gestió de Residus 13 de desembre de 2018

  El Consell plenari del Consorci del Bages per a la gestió de residus, en sessió del dia 3 de desembre de 2018 va aprovar provisionalment la modificació de l'ordenança fiscal núm. 2, reguladora del preu públic per a la prestació del servei de tractament, eliminació de residus i venda de compost.

 • Dia 7 de desembre festa local de Rajadell 4 de desembre de 2018

  Us informem que el divendres 7 de desembre l'Ajuntament romandrà tancat per ser festa local.

 • Oficina d'atenció al nou sistema de recollida de residus 4 de desembre de 2018

  Oficina d'atenció per respondre dubtes sobre el nou sistema de reciclatge. Tots els dimecres de 12 a 14 h i de 17 a 19 h a l'Ajuntament .  Del 29 de novembre a l'1 de març 2019.

 • imatge Votació de propostes: què faries per Rajadell amb 30.000 euros- Del 24 de novembre al 9 de desembre 2018 30 de novembre de 2018

  Després d’haver recollit totes les vostres aportacions i haver valorat que compleixen els criteris requerits, n’hem escollit onze, que són les finalistes. D’entre aquestes sortiran les guanyadores, a partir de les vostres votacions.

 • Imatge Kit i targetes electròniques pels nous contenidors de resta i orgànica 16 de novembre de 2018

  Us informem que podeu venir a recollir el vostre kit  els dies: 21 de novembre de 16 a 19h, 23 de novembre d'11 a 14h i de 16 a 19h i 24 de novembre d'11 a 14h a la Sala de Plens de l'Ajuntament.  Com ja sabeu, el 29 de novembre es tancaran els contenidors de resta i d'orgànica. Per tal de facilitar-vos la separació a casa i l'aportació dels residus als nous contenidors, us facilitarem dues targetes electròniques, un cubell airejat per a l'orgànica, bosses compostables i un magnètic de nevera amb la informació bàsica. 

  Recordeu que per venir a buscar el kit , dins els dies i horaris establerts, cal que porteu la butlleu que heu rebut a casa . Sense aquest document no s'entregarà. 

 • Festa Major FESTA MAJOR DE RAJADELL. Del 3 al 18 de novembre. 14 de novembre de 2018

  Arriba la tardor i amb ella la Festa Major de Rajadell!  S'ha programat diferents activitats lúdiques que esperem que siguin atractives i que ens facin gaudir a grans i xics. Tothom hi és convidat! Us hi esperem!

   

 • Banner Rajadell Trail Race 11 de novembre 8 de novembre de 2018

  A les 10:00 h a la plaça de l'Església (nucli antic) inici del Rajadell Trail Race. Dos recorreguts competitius de 16Km i 10Km. Hi haurà també caminada popular coincidint amb el recorregut de 10kms. 

 • Anunci: Legalització cobert agrícola 31 d'octubre de 2018

  Legalització d'un cobert agrícola a la finca La Noguera. Seguint el procediment establert a l’article 47 del DL 1/2010, de 3 d’agost, pel que s’aprova el Text Refós de la Llei d’Urbanisme i l’article 57 i següents del Decret 64/2014, de 13 de maig, pel qual s’aprova el Reglament de Protecció de la Legalitat Urbanística, es sotmet a informació pública el projecte de referència pel termini d’un mes a comptar des del següent a la publicació d’aquest anunci al DOGC; podrà consultar-se l’expedient a les oficines municipals dins dels horaris habituals d’atenció al públic.

 • . Oficina Mòbil d' Informació al Consumidor - 30 octubre 2018 24 d'octubre de 2018

  Us informem que el dia 30 d'octubre de 2018 de 12:00h a 13:00h a la zona de l'estació hi haurà l' Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor. Aquest servei atent de forma gratuïta o personalitzada les vostres consultes i us ofereix informació i assessorament sobre temes de consum: assegurances, serveis bancaris, serveis a domicili, serveis turístics, habitatge, subministraments bàsics,...

 • Anem al Kursaal a veure l'espectacle "La cobla a la Taverna" 24/10/2018 18 d'octubre de 2018

  Dins el programa gent gran Rajadell el dia 24 d'octubre a les 18:00 h anem al kursaal a veure l'espectacle "La cobra a la Taverna".  Preu 6 €/persona (cicle majors de 65 anys). Places limitades. Inscripcions fins al dilluns 22 trucant a l'Ajuntament de Rajadell (tel.- 938368026). El trasllat fins a Manresa és amb cotxes particulars. 

 • Aprovació inicial projecte d'obres "Millora i adequació del 1r tram del camí del Torrent del Daurell. 10 d'octubre de 2018

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 3 d’octubre de 2018 va aprovar per majoria absoluta el següent ACORD:

  Aprovar  Inicialment el projecte d’obres de “Millora i adequació del 1er tram del camí del Torrent del Daurell. Des de la Plaça de l’Era fins a l’indret de “La Sala” ”.

 • Redacció projecte "Millora i adequació del paviment de la pista poliesportiva" 10 d'octubre de 2018

  Els Serveis Tècnics Municipals han redactat el projecte de "Millora i adequació del paviment de la pista poliesportiva".

 • Aprovació inicial Projecte d'obres d'Ordenació d'Accés al Nucli Antic per la Plaça de l'Església 9 d'octubre de 2018

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 3 d’octubre de 2018 va aprovar per majoria absoluta el següent ACORD:

  “Aprovar Inicialment el projecte d’obres de Millora i Adequació de Vials i Aparcaments de la Zona del Cementiri del Nucli Antic. Ordenació d’accés al Nucli Antic per la Plaça de l’Església”.

 • Aprovació inicial projecte d'obres Punt d'entrada i connexió a la xarxa general Fibra Òptica 9 d'octubre de 2018

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 3 d’octubre de 2018 va aprovar per majoria absoluta el següent ACORD:

  Aprovar Inicialment el projecte d’obres “Punt d’entrada i connexió a la xarxa general Fibra Òptica”.

 • Projecte d'obres- Pla de Prevenció Incendis Forestals a les zones urbanes 8 d'octubre de 2018

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 3 d’octubre de 2018 va aprovar INICILAMENT el projecte tècnic: “Pla de prevenció d’Incendis Forestals a les zones urbanes del municipi: Nuclis dels Molins, l’Estació i les Casetes".

 • Projecte obres.Aprovació inicial Millora, adequació i ampliació del 1r tram del camí de la riera- Camí accés Nucli Antic. 8 d'octubre de 2018

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 3 d’octubre de 2018 va aprovar per majoria absoluta i inicialment el següent ACORD:

  “Aprovar el projecte d’obres de millora, adequació i ampliació del 1er tram del camí de la riera – des del pont fins al desviament de Cal Selga- Camí d’accés al Nucli Antic del poble".

 • Convocatòria Ple dia 03/10/2018 2 d'octubre de 2018

  En Joan Costa i Plans l’Alcalde-President de l’Ajuntament de Rajadell fa saber que el proper dia 3 d’octubre de 2018 ha convocat Ple de l’Ajuntament a les 17:30 hores amb l’ordre del dia següent previst inicialment.

 • Classes d'anglès per adults. Curs 2018-2019 19 de setembre de 2018

  Tornem a iniciar classes d'anglès a preus reduïts, iniciativa conjunta amb l'Ajuntament d'Aguilar i Fonollosa. Les classes les impartirà el professorat de l'acadèmia CLIL de Sant Joan de Vilatorrada. Aquestes inciaran el dia 1 d'octubre i tindran una durada d'1 hora. Els horaris de Rajadell seran el dilluns de 19 a 20h i els dimecres de 20.15 a 21.15h. a la sala annexa a la biblioteca del Nucli del Molins. Podeu fer la inscripció al c/e rajadell@diba.cat o trucant al 938368026. Si esteu interessats en les classes d'Aguilar o Fonollosa cal que truqueu als respectius Ajuntaments. Us adjuntem la taula d'horaris de les classes dels 3 municipis. 

   

 • Comencen de nou les activitats 5 de setembre de 2018

  Com cada any, quan acaba l'estiu comencen l'activitat de pilates , la zumba , el taller de gimnàstica de la gent gran i el taller de dinamització de la gent gran . Totes elles es duen a terme a la Sala de la Biblioteca a les antigues escoles.

  Per apuntar-se cal trucar a l'Ajuntament al 93 836 80 26 o bé enviar c/e rajadell@diba.cat .

 • Cartell 3r Concurs#instarajadell 30 d'agost de 2018

  Participa en el 3r Concurs #instarajadell que cada any s'organitza en el marc de la Mostra de Productes de la Terra. Enguany la temàtica és Rajadell i la seva natura. Pots participar fins al 16 de setembre.

  Totes les fotos s'exposaran al punt d'informació el dia de la fira. El mateix dia de la fira el jurat triarà la guanyadora.

 • Explotació d'Oví/Cabrum a la finca Cal Planell 20 d'agost de 2018

  A l’Oficina Comarcal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (Serveis Territorials a la Catalunya Central- C/ Prudenci Comellas, 6 de Manresa) tramiten un expedient administratiu d’activitat ramadera per una explotació d’OVI/CABRUM a la finca Cal Planell. 

   

 • Anunci: projecte ordenació i adequació de l'Accés al Nucli Antic per la plaça de l'església, zona cementiri. 2 d'agost de 2018

  A sol·licitud de l’Alcaldia i per part dels Serveis Tècnics Municipals s’ha redactat el projecte tècnic:

  “Ordenació i adequació de l’Accés al Nucli Antic de Rajadell per la plaça de l’Església, zona cementiri del Nucli Antic”

  El projecte romandrà a informació pública a les oficines municipals des del dia 26 de juliol de 2018 fins al dia 26 de setembre de 2018 i podrà consultar-se dins dels horaris habituals d’oficina.

 • Anunci: Projecte d'ordenació d'ús i defensa dels camins rurals d'ús públic i Titularitat Municipal de Rajadell 2 d'agost de 2018

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 27 de juny del 2018 va APROVAR INICIALMENT el projecte “d’Ordenança d’ús i defensa dels camins rurals d’ús públic i Titularitat Municipal de Rajadell”.

  El projecte d’Ordenança romandrà a exposició pública a les oficines municipals pel període de 3 mesos , fins al 30 d’octubre de 2018, per tal que pugui consultar-se i presentar en el seu cas les al·legacions, propostes i suggerències que es considerin oportunes i que poden suposar aportacions a la millora del text aprovat inicialment.

  El projecte d'ordenança també el trobareu a l'apartat de documentació dins de la mateixa notícia.

   

 • Problemes amb la recepció de TV via TDT 2 d'agost de 2018

  Des de l’Ajuntament volem informar-vos que som totalment coneixedors de les molèsties que esteu patint els darrers mesos en la recepció de TV via TDT.

  Per la nostra part, volem que sapigueu que estem fent totes les gestions que estan a les nostres mans per tal de resoldre aquesta incidència tan aviat com sigui possible, malgrat això, no està sent gens fàcil doncs l’empresa Cellnex Telecom, responsable del servei i manteniment de la torre ubicada al Mas Miralles, no realitza les accions oportunes.

  Per aquest motiu, preguem a tots els veïns que qualsevol incidència relacionada directament amb la recepció de TV, presenti una reclamació a Cellnex Telecom trucant al 902.502.222 per tal de fer més pressió. D’altra banda, us demanem, si us plau, que complimenteu i ens feu arribar el qüestionari adjunt ( a les oficines o a tal de conèixer exactament les deficiències que patiu.

  Esperem que aviat quedi resolta aquesta incidència.

   

 • Comunicació situació meteorològica de perill per calor 2 d'agost de 2018

  Des del Servei de Salut de la Generalitat de Catalunya ens fa arribar l'avís de temperatura màxima extrema, emès pel Servei Meteorològic de Catalunya pels dies 2 i 3 d'agost. Als documents adjunts podeu consultar com afectarà la comarca del Bages.

 • Anunci aprovació inicial DUPROCIM 13 de juliol de 2018

  El Ple de l’Ajuntament de Rajadell reunit el dia 27 de juny de 2018, va aprovar inicialment i per majoria absoluta el projecte: Document únic de PROTECCIÓ CIVIL MUNICIPAL (DUPROCIM).

  El projecte romandrà a exposició pública pel termini d’un mes a comptar des del dia següent al de la publicació d’aquest anunci al D.O.G.C. i podrà consultar-se a la web municipal i a les oficines municipals dins dels horaris habituals.

   

 • . RECORDEM! Presentació de propostes.- Què faries per Rajadell amb 30.000€? 11 de juliol de 2018

  Us recordem que teniu fins al dia 31 de juliol de 2018 per fer-nos arribar les vostres propostes de Pressupost Participatiu. Com ja sabeu les podeu presentar de manera presencial a l'Ajuntament o via telemàtica a través de la nostra web a través del formulari adaptat que teniu més avall. Tota la informació la trobareu aquí annexada.

  Si tens alguna idea per millorar el nostre poble, digues-hi la teva!

 • Horari d'estiu- Oficines Ajuntament 28 de juny de 2018

  S'informa que l'horari d'atenció al públic de l'1 de juliol al 30 de setembre serà de 8.30h a 14.30h.

Darrera actualització: 10.01.2019 | 13:08
Darrera actualització: 10.01.2019 | 13:08